Hae
Julia Erica

10 ASIAA JOTKA KERTOVAT OLETKO VALMIS ÄIDIKSI

 1. Sinulla on omistusasunto
  Jos asut vuokra-asunnossa lapsesi saattaa sairastua vakavasti vuokra-asunto-oireyhtymään. Se jättää lapseesi ikuisen trauman eikä anna hyvää pohjaa tulevaisuuteen.
 2. Sinulla on vakituinen työpaikka.
  Jokainen meistä tarvitsee vakituisen elättäjän äitiysloman ajaksi.

 3. Sinulla on opinnot suoritettu.
  Mikäli tulet raskaaksi kesken opiskelun, saat elinikäisen opiskelukiellon. Opintoja ei voi tulevaisuudessa jatkaa ja eikä uusiin kouluihin oteta paperittomia äitejä.
 4. Sinä et biletä.
  Biletystä ei voi lopettaa mikäli sen on aloittanut.
 5. Et pidä nukkumisesta.
  Jos pidät nukkumisesta et varmasti ole valmis vauvan kanssa valvomisiin ja yöheräilyihin. Jokainen tosiäiti suorastaan rakastaa unettomia öitä ja huutavia lapsia.

 6. Olet matkustellut.
  Jokainen ihminen haaveilee nuorena matkustelusta ja se on edellytys hyvään äitiyteen. Kukaan ei koskaan voi haaveilla ihan tavallisesta perhe-elämästä.
 7. Sinulla on kokemusta koirista.
  Koirahan on täysin verrattavissa ihka oikeaan ihmislapseen. Olettehan kuullut kuinka ensin kannattaa hankkia koira ja opetella olemaan vastuullinen, ja sitten vasta miettiä perheenlisäystä. Koiran koulutus on samanlaista kun lapsen kasvatus, kyllä.
 8. Syöt terveellisesti ja elät rytmissä.
  Ruokailutottumukset on läpi elämän samat, samoten kun rytmi. Yötyöläisten on turha haaveilla lapsista, kun rytmi on niin sekaisin. Lapsihan ei sekota pakkaa ollenkaan, vaan syntyy kellokädessä odottaen niitä säännöllisiä rutiineja synnytyssalista asti.
 9. Takana on pitkä parisuhde.Lapsia ei saa tehdä ennen kymmenen vuoden parisuhdetta. Se takaa muunmuassa sen ettei tarvitse tapella lasten aikana siitä kumpi tyhjentää pesukoneen, kun toinen tekee sen automaattisesti.
 10. Sinulla on paljon rahaa.
  Lapsen synnyttyä rahantulo loppuu ja säästötilitkin pitää tyhjentää. Lapsi on rikkaiden oikeus. 

0 kommenttia

 1. Anonyymi kirjoitti:

  Me oltiin miehen kanssa pari viikkoa mun porukoilla koiravahteina, koira oli ihan pentu vielä ja mä ensimmäisellä kolmanneksella raskaana. Olin ihan hermona siihen koiraan, se ei ollu vielä sisäsiisti ja koetteli mun hermoja ihan koko ajan (aloitin vielä koulunkin silloin). Kuulin kyllästymiseen asti niitä "odota vaan kun vauva syntyy" tai "mitenhän sä pärjäät sen lapsen kanssa" kommentteja, huoh…

 2. MäSäMutsi kirjoitti:

  Esikoisen aikaa en täyttänyt mitään noista kohdista ja kyllä täytyy sanoa, että olisi vältytty muutamilta kriiseiltä jos olisi edes ollut vakituinen työpaikka tai edes tiennyt miksi haluaa isona. Mutta hyvin sitä silti pärjäs ja mitään en tekisi toisin.

 3. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

  Se on kyllä totta, että jotkut kohdat helpottavat elämää. Mä en oikein oo koskaan tiennyt mitä haluan tehdä työkseni isompana, vaikka mulla onkin yksi ammattikoulu käytynä. Onneksi mulla on ollut muutama vuosi aikaa miettiä ja tiedän ainakin mitä en halua 😀

 4. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

  Muistan kun kuulin samanlaisia kommentteja… 😀

  Onnea raskaudesta <3

 5. Minna M kirjoitti:

  Sain vakituisen työpaikan vasta kahden lapsen jälkeen. Irtisanouduin itse neljännen lapsen jälkeen. Vieläkään en tiedä mikä minusta tulee isona. Lievää koirakuumetta on. Vauvakuumetta taas ei ole.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *