Hae
Julia Erica

MEHUSTELU ON SYKSYN MERKKI

Tuntuu siltä että kesä olisi mennyt ohi hujauksessa. Ehkä siksi että sitä ei kunnolla koskaan tullut, ja siksi että meidän kesä on mennyt uuden arjen harjoittelussa. Aada syntyi kesäkuun alussa ja nyt kahden kuukauden jälkeen alkaa arki pikkuhiljaa rullaamaan. Täytyykin tutkia mitä kirjoittelinkaan tänne aijemmin meidän kesän suunnitelmista. Luulen että niistä puolet on tehty, osa on vielä tapahtumassa ja muutama jää seuraavaan kesään. 

Yksi mun lemppari alkavan syksyn merkeistä on marjojen keräily ja mehujen teko. Eilen juuri keskusteltiin mun veljen kanssa siitä kuinka lapsena marjojen poiminta oli inhottavaa eikä sangot täyttynyt koskaan loppuun saakka. Nyt siitä osaa nauttia kun saa hiljaa itsekseen poimia vaikka sanko tolkulla marjoja ja mutustella niitä samalla. Mä en juuri välitä vadelmista tai karviaisista, sen sijaan mun suurta herkkua on viinimarjat ja mustikat. Mansikoista innoistuin kunnolla vasta tänä kesänä, jostain syystä en ole sen kummemmin niistäkään välittänyt aijemmin. Eevi taas tykkää vadelmista tosi paljon ja käykin niitä napsimassa isovanhempien pihasta kokoajan. Ja niin, kukapa ei tykkäisi itsetehdyistä mehuista.

0 kommenttia

  1. Henni M kirjoitti:

    Heippa! Ihania kuvia, millä kameralla ja millasella objektiivilla kuvaat?:) ite haaveilen uudesta objektiivista ja haaveilla olin joku sellanen millä sais just tollasia kuvia kun sulla!

  2. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

    Mulla on Canon 6d ja se perus 50mm f/1.8 objektiivi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *