Hae
Julia Erica

LEMPPARI SISUSTUSJUTTUJA KOTONA


❤ Vaihdoin (Taas) kerran järjestystä keittiössä ja nyt oon taas ihan liekeissä tästä. Meidän ruokapöytä vaihtuu muutaman viikon päästä, mutta toistaiseksi mennään tällä järjestyksellä. Miten meillä roikkuu edelleen 1,5 vuotta sitten remontin ajaksi laitetut lamput katossa?! Olohuoneessa ja keittiössä on ”väliaikaset” valot, makkareissa, eteisissä ja muualla ei ole kattovaloja vieläkään! Keittiön matotkin kaipaa asettelua ja ainakin tuo pöytä huutaa alleen suurempaa mattoa. Katsotaan seuraavan pöydän kanssa mikä tilanne. ( Se pöytä on muuten roskalava löytö! )❤ Eevin synnyttyä en raaskinyt ostaa Tripp Trappiä meille, vaan meillä oli kaksi vuotta Löytöliiterin 15€ maksanut syöttötuoli joka oli maalattu mustaksi. Se oli tosi kummallisen mallinen, nimittäin siihen oli vaikea saada lapsi istumaan, ellei ollut oppinut taktiikkaa. Lisäksi siitä alkoi maalit lohkeilla ja Eevi onnistui piirtämään siihen valkoisella tussilla. Raaskin vihdoin käydä ostamassa uuden syöttötuolin ja Tripp Trapp vastasi tän hetken tarpeita parhaiten. Eevi tarvii vielä välillä korkeampaa istuinta ja saatiin mun ystävältä lainaan tuo Newborn-setti. Ostin kirpparilta käytettynä myös sen etukaaren, joka pääsee käyttöön sitten kun Newborn-setti on pieni ja Aada on oppinut istumaan. (On muuten tosi kätsy, vauva pääsee ruokapöytään alusta asti, sen ei tarvi olla lattia tasolla aina. Lisäksi ton kopan saa sekunnissa irti ja lapsen voi kantaa siinä vaikka olohuoneeseen. Sitä voi myös kiikata jalalla.)
Aada ei muuten oikeasti syö mitään kuvassa, Eevi vaan leikki antavansa siskolle puuroa!

❤ Vaalenpunaiset lautaset. Myin meidän vanhat siniset iittalat pois ja etsin tilalle mieleiset astiat. Okei, ei välttämättä mikään loppuelämän ratkaisu, mutta ainakin toistaiseksi tosi mieluinen. Eetu ei oikein innostunut näistä alkuun, mutta nopeasti hänkin niihin tottui. Ostin myös mustia samanlaisia lautasia, joten ihan kaikki ei ole vaaleanpunaista ! Nämä on siis Ikeasta, muistaakseni maksoi 30€ leipälautaset, ruokalautaset ja  syvät lautaset.❤ Mustat aterimet. Kun me ruvettiin seurusteleen Eetun kanssa, mulla oli 4 haarukkaa, 4 veistä ja 4 lusikkaa. Heitettiin sekaan Eetun eripari aterimet ja neljä vuotta mentiin tällä kombolla. Nyt mä kyllästyin siihen että koskaan pöytää ei ole katettu samanlaisilla aterimilla, siispä ostin Ikeasta mustat tilalle. Näköjään tämäkään ei ollut kovin pitkäikäinen ratkaisu, nimittäin pinnoite kuluu hangatessa. Ehkä mä rupean säästämään ja näiden kuluessa puhki käyn ostamaan Hackmanit.

❤ Vanerijutut ja raaka puu. Mä vaan ihan vallan hurahtanut näihin kumpaankin. Etenkin mustaan ja valkoiseen yhdistettynä puun väri on tosi kaunis. Tuo mausteiden kori on siis Ikean lokerikkohyllyn yksi laatikko. Varastin leikkihuoneesta yhden keittiöön!❤ Vanha peilipöytä (ilman peiliä) on viimekesän kirppis löytö. Ostin sen viidellä eurolla ja maalasin mustaksi. En ole vieläkään löytänyt siihen sopivaa jakkaraa, joten siinä on edelleen mun maalaama kangastuoli. (KLIKKAA POSTAUKSEEN). Lisäksi ostin puuilosta tuon metallihyllyn pöydän päälle. Haaveilin String Pocket hyllystä, mutta lompakon nyörit ei antanut myöden. En tiedä myydäänkö tuota enää puuilossa, taisin joskus keväällä ostaa sen. ❤ Huonekasvit. Voi taivas kun haluaisin niitä ihan hirveästi meille, mutta oon maailman huonoin saamaan niitä menestymään. Lähes poikkeuksetta kaikki meidän kukat kuolee kuivuuteen, kun mä en vaan muista kastella niitä.❤ Polttopuut on ollut meillä näkyvillä jo pitkään. Ikean expedit on juuri sopivan syvyinen niille. Puita on kokoajan saatavilla ja kuivumassa etukäteen. Ainut miinus on että risoo jos joku hylly on vajaa!  ❤ Nää ikean pussilakanat on ehdottomasti parhaimmat missä oon koskaan nukkunut. En löytänyt näitä netistä, mutta Tampereen Ikeassa näitä ainakin oli kuukausi sitten. Nämä on trikoota (vai jerseytä, enivei, joustaa kuitenkin ). Ihan super pehmoiset ja oikeesti ihanan tuntuiset!

❤ Joskus talvella tilasin Granitista rapputaulun meille ja nyt löysin sen uudelleen lipaston takaa (?!). 


0 kommenttia

  1. Henni M kirjoitti:

    Ihanan näköstä!! Mä tykkään näistä sun sisustuspostauksista <3 Miten teillä muuten pysyy toi pöydän alla oleva matto puhtaana? Mä haluaisin kanssa pöydän alle maton, mut ei kait se lapsiperheessä pysy nättinä..

  2. Anonyymi kirjoitti:

    Moikka! Pistä aterimista reklamaatiota menemään 🙂 Kaunis koti teillä!

  3. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

    Kiitos! Ainakin toistaiseksi on pysynyt puhtaana hyvin. Meillä myös koira siivoo suurimman osan sotkuista heti niiden sattuessa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *