Hae
Julia Erica

TYTTÄREMME SAI KASTEESSA NIMEKSEEN…

Aada Emilia.

Eeviä odottaessa olin päättänyt että tulevan vauvan nimi olisi Aada, mutta saadessani pienen äärettömän tempperamenttisen ja kova äänisen tytön syliini, ei nimi tuntunutkaan enää oikealta. Eevistä tuli Eevi, ja tätä toista odottaessa oli miltei alusta asti selvää että jos meille toinen tyttö tulee, siitä tulee Aada. Viikko ennen ristiäisiä mietittiin vielä muitakin nimiä, mutta kaikesta luontevimmalta tuntui kuitenkin Aada. Aada tulee myös suvusta, tosin yhdellä A:lla, mutta kuitenkin.

Ristiäisiä vietettiin samassa paikassa kun Eevinkin, Lempäälän seurakuntatalolla. Juhlavieraista paikalle pääsi reilu puolet, mikä on tosi hyvin siihen nähden että tila oli vapaana sitä varattaessa yhtenä ainoana päivänä koko heinäkuusta ja moni oli sopinut menoja jo paljon aijemmin. Tarjottavia jäi tosi paljon yli, mutta moni sai pakattua lähdettäessä eväät mukaan eikä muakaan kyllä yhtään haitannut herkutella muutamaa päivää juhlien jälkeenkin.

Kiitos avusta kaikki jotka auttoivat. 

0 kommenttia

  1. petra kirjoitti:

    vau mitä tarjottavia! 😀 ihana pikku aada <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *