Hae
Julia Erica

VERANNAN PIKAREMONTTI – ENNEN JA JÄLKEEN

Kun me ostettiin tämä talo, oli meillä heti suunnitelmissa remontoida meidän veranta/eteinen. Lattiassa oli harmaa muovimatto, päätyseinä oli pelkkää vihreää kaappia, katto oli kuultolakattu vaaleaksi ja seinäpaneelit oli valkoiseksi maalattu ja paikotellen sininen maali kuulsi valkoisen maalin alta. Ajatuksena meillä oli purkaa kaapit, asentaa laminaatti ja uudelleen maalata seinät. Heti kun muuttokuorma oli kannettu sisälle anoppi maalasi vihreät kaapit valkoisiksi koska eteisen remontti ei ihan ensimmäisenä ollut edessä, näin saatiin eteisestä vähän viihtyisämpi siksi aikaa kun odoteltiin remonttia. 

(Pahoittelut huonoista ”ennen” kuvista. Puhelimeni rikkoutuessa kaikki kuvat katosi.)

Meillä oli oletuksena että kaappien takana jatkuu sama seinäpaneeli mikä oli muuallakin verannalla, koska kaappien reinojen takana näkyi paneeli. Vaan kun purimme kaapit paljastuikin että paneelia kyllä oli, muttei koko seinällä. Mä en tarkalleen ottaen tiedä mitä seinälle tehtiin, mutta nyt siinä on kuitenkin uusi paneeli (:-D). Maalasimme uuden paneelin päätyseinästä valkoiseksi ja uudelleen maalattiin myös kertaalleen vanha kellastunut paneeli. Kaapin päältä kattopaneelia ei oltu käsitelty mitenkään, joten maalasin eteisen katonkin valkoiseksi. Muovimaton tilalle vaihdettiin laminaatti.

Tältä verannalla siis näyttää nyt! Minä rakastan valkoista kaikkialla ja kaikessa, mutta eritoten pidän vaaleista paneeleista. Lisäksi valkoinen tuo tosi paljon valoa huoneisiin! Eteisessä on nyt siis meidän vanha tv-taso penkkinä / kenkäkaappina, kenkäteline, jalkanaulakko sekä Jyskistä ostettu peili. Peili oli alunperin kerman värinen mutta maalasin sen hopean värisellä askartelu-sprayllä.

Mitä mieltä olette muutoksesta? Itse tykkään tosi paljon!

0 kommenttia

  1. petra kirjoitti:

    Ihana! meillä taitaa olla sama peili 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *