Hae
Julia Erica

VAUVA ON SYNTYNYT

Meidän perheen uusin tulokas saapui lauantai aamuna maailmaan klo 06:42. Raskausviikkoja mulla oli takana 38+2. Synnytys kirjattiin kestäneeksi 5 tuntia ja 50 minuuttia. Vauva painoi 3480g ja pituutta löytyi 49cm. Kaikki sujui hyvin ja me päästiin sunnuntaina kotiutumaan tyttövauvan kanssa.


Huomenna päivittelen lisää ensimmäisistä päivistä kotona ja myöhemmin kirjoitan tarkemmin synnytyksestä. Nyt jäi päivittämättä mitä sairaalakassiin oli pakattuna ja puuttuvat vauvatarvikkeet. Jälkimmäisen voin kuitenkin tehdä nyt vaan siinä muodossa että vauva on jo syntynyt mutta vielä puuttuu vaikka ja mitä! 😀

Nyt kipitän tyhjentämään pyykinpesukonetta, missä harsot odottavat kuivumaan pääsyä käyttöönottopesun jäljiltä. Esikoisen kanssa oli kaikki valmiina jo kuukausia ennen, kun taas tämän toisen kanssa venytin liian pitkälle. 

0 kommenttia

 1. Saron blogi kirjoitti:

  Ihana juttu! Paljon onnea koko perheelle! ♥

 2. Annim kirjoitti:

  Hurjasti onnea!! 🙂

 3. Anonyymi kirjoitti:

  Ihanaa! Hurjasti onnea teille vauvan johdosta! Näyttääpä hän suloiselta ja pikkuiselta. -kirmi

 4. petra kirjoitti:

  😍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *