Hae
Julia Erica

YSTÄVÄKIRJASSA MEITSI

Nimeni on… Julia Erica Risula.

Jotkut tosin kutsuvat minua… Julle, Juippi, Jupi, Hulio, ihan mitä vaan!

Oon syntynyt… 27.03.1995 Tampereella.

Pienenä olin varma että minusta tulee… Äiti! En ole oikein koskaan osannut haaveilla mistään tietystä ammatista, mutta omista lapsista haaveilin jo kaksi vuotiaana!

Kolme parasta piirrettä minussa on… Innokkuus, määrätietoisuus ja ymmärtäväisyys. Innostun helposti uusista asioista ja olen järjettömän määrätietoinen jos oikeasti haluan jotain. Ymmärtäväisyys ja asioiden laajemmin katsominen on oikeastaan tullut mulle vasta äitiyden myötä.  

Lähitulevaisuuden suunnitelmiini kuuluu… Remontointi ja remonttien valmistuminen, synnytys ja uuteen arkeen totuttelu. Haluan myös muumimaailmaan!

Suosikkikaupunkini on… Helsinki! Monenmoisessa maailman kolkassa on tullut käytyä, mutta silti kaikista lempparein on aina tuttu ja turvallinen pääkaupunkimme.

Suosikkibiisini tällä hetkellä on… Reino Nordin – Antaudun.

Suosikkiravintolani ja -ruokani siellä on… Napoli ja pitsa tottakai!

Suosikkijuomani on… Appelsiini mehu ja maito! Haha ja valkkari tietty.

Suosikkisarjani just nyt on… Sons of Anarchy ja Pretty Little Liars. Ja Gossip Girl. Ja  Oc. Jajaja… Oon katsonut noi kaikki sarjat läpi monesti mutta en vaan kyllästy. Ne on helppoa katsottavaa kun niihin ei ole pakko keskittyä täysillä.

Suosikkikosmetiikkatuotteeni tällä hetkellä on… Monet Essencen meikit. Ne on ihan huippuja ja överi halpoja.

Suosikkisovellus puhelimessani on… Snapchat ja Pinterest. Snäppi on mun lemppari somekanava ja Pinterest on sellanen kun-uni-ei-tuu-sovellus.

Mitä pakkaat mukaan matkalle? Villasukat, rasvaa ja latureita. Itseasiassa ihan sama meenkö töihin vai etelään, noi löytyy aina laukusta.

Mitä teet kotona, kun kukaan ei näe? Oon ollut yksin kotona viimeisen vuoden aikana neljästi. Joka kerta oon soittanut musiikkia täysillä ja tanssinut ja laulanut. Paitsi sillon kerran, kun mulla oli Norovirus/Ruokamyrkytys. Tanssit oli kaukana.

Viimeisin sisustusostoksesi? Eevin huoneeseen laatikkohyllyt seinälle. Nyt just selaan toisella välilehdellä ruokapöytiä kun meille iski äkillinen tarve ruokailuryhmälle.

Viimeisin Whatsapp-viesti? ”Anteeks mulla on huono päivä 😀 😀 :D”

Paras tapa tuhlata 50 euroa? Kotiruokaan tietty.

Bravuurini keittiössä? Mun oli pakko kysyä Eetulta tähän vastaus ja sen lemppareita kuulemma on TÄMÄ jauhelihakastike ja curry-kookoskana. Ne taitaa kyllä olla munkin suosikkeja.

Perjantai-illan herkutteluja varten ostan kaupasta? Salaatti tarpeet, donitseja ja jotain suolaista. Juomaksi appelsiinimehua ja teetä. Tänään voisinkin viettää perjantai-iltaa, vaikka onkin maanantai.

0 kommenttia

  1. petra kirjoitti:

    Tää oli hauska 😁 paitsi toi mahatauti… mulla ei enää ole bravuuria keittiössä kun mies tekee senkin nykyään paremmin 😅💩

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *