Hae
Julia Erica

RAKENNEULTRA JA AJATUKSIA LAPSEN SUKUPUOLESTA

Me käytiin muutama viikko sitten rakenneultrassa kurkkimassa meidän juniorin kuulumisia. Rakenteet vaikutti olevan kunnossa ja mahdollisuuden tultua kysyttiin myös sukupuolta. Pakko sanoa että ultraaja oli jotenkin aijempaa ihanampi tyyppi, hän kertoi kokoajan mitä tekee, ja kertoi myös sellaisella kielellä,  että tavallinen tallaajakin ymmärtää. Katseltiin pikkuisen rakenteet läpi ja laskettiin jopa varpaat!

 Kirjoitin aijemmin tyttöfiiliksistäni, ja niinhän siinä kävi, että ultraaja lupaili meille toista tyttöä! Ja minä olen ihan innoissani että saadaan uusi tyttö taloon! Ajatus tyttövauvasta tuntui jotenkin luontevammalta kun yksi tyttö on kotona valmiina. Vaikka ei kai oikeasti siinä kauheasti eroa ole, hoitaako tyttöä vai poikaa.

Eeviä odottaessani en uskaltanut ”odottaa tyttöä”, vaan odotin vaan vauvaa. Ajattelin etten voi ostaa mitään tyttöjuttuja, jos synnytänkin pojan. Tällä kertaa aijon nauttia tytön odotuksesta ja ihastella kaikkia ”tyttöjuttuja” , ostaa vaaleanpunaisia vaatteita ja elää sen mukaan, että tyttö on tulossa. En stressaa sitä jos synnytänkin pojan, nimittäin kyse on vain materiaalista. Vaatteita saa uusia, jos tuntuu että vaaleanpunaiset puput ei iskekkään pojalle. Ja muutenkin, eihän meidän kaikki vaatteet ja tavarat vaalenpunaisia ole! 
Löytyykö sieltä ruudun takaa muita joilla on kesällä laskettu aika? 


0 kommenttia

 1. Pirita / Pandamama kirjoitti:

  Täällä laskettu aika 11.6 🙂 Tulossa on toinen poika, mikä tietysti herättänyt kaikenlaisia ajatuksia ja osaksi vieläkin haikea olo, ettei musta koskaan tulekaan tytölle äitiä… mutta ihana kuitenkin saada pikkusisarus perheeseen. Kiva seurata sun suunnilleen samoissa etenevää raskautta!

 2. Annim kirjoitti:

  Onnea ultrakuulumisista ja tyttölupaukesta! <3 Täällä laskettuaika 18.7. 🙂 Rakenneultraan vielä kaksi viikkoa, ei malttaisi odottaa. Itsellänikin on vahva tyttöolo (vahvenee joka päivä, yölläkin näin unta että meille tuli tyttö). Esikoinen on poika, jännittää kyllä kumpi sieltä tulee!

  emmikoni.blogspot.fi

 3. MäSäMutsi kirjoitti:

  Onnea tyttölupauksesta! 😍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *