Hae
Julia Erica

TAAPERON TUPSULIPPIS JA ARVONTA

Viimekesänä vielä ihmettelin tupsulippiksien suosiota ja saatoin jopa sanoa ettei meille koskaan kotiudu sellaista. Jostain syystä kuitenkin löysin itseni muutama viikko sitten etsimässä instagramista hästägillä #tupsulippis erilaisia kuvia erilaisista hatuista. Hetken ihastellessa kuvia osui silmääni Kiddowkidsin instagram-sivut ja sitä kautta päädyin selaamaan heidän nettisivujaan.


”Kiddow sai alkunsa vuonna 2014, kun yksi yrityksen perustajista sai pienen pojan. Lastenvaatemaailma tuli tutuksi ja alkoi kiinnostamaan yhä enemmän.

Syksyllä 2015 vierailimme tehtaillamme Istanbulissa, Turkissa, ensimmäistä kertaa Kiddow’n asioissa. Kiddow’n tuotantoon käytettävät tehtaat olivat meille jo ennestään tuttuja, sillä olemme toimineet tekstiilialalla vuodesta 2010.

Kiddow’n valikoimiin kuuluvat orgaanisesta puuvillasta valmistetut vaatteet, jotka omaavat Öko-Tex 100-standardin, sekä GOTS -sertifikaatin*. Valikoimiimme kuuluu myös muutamia sisustustuotteita.

Kiddow’n vaatteet suunnitellaan Suomessa, meillä on käytössämme ammattitaitoinen mallimestari, jonka kanssa hiomme vaatteiden mitat kuntoon.

Haluamme tarjota mahdollisimman hyvälaatuisia ja mukavia tuotteita.”Innostuin firmasta kovasti ja pian vaihdoimmekin viestejä Facebookin puolella. Sain valita heidän sivuiltaan muutamat tuotteet ja yllätysyllätys päädyin mustaan ja vaaleanpunaiseen lippikseen. Ihastelin myös yksinkertaisen kauniita bodeja vauvallemme, mutta tupsulippikset tuplana veivät voiton. Mieltä jäi myös kaivamaan aivan ihanat jakkarat heidän sivuiltaan, meillä nimittäin valmistuu lastenhuone ihan juuri ja jakkarat sopisi sinne kuin nenä päähän. Täytyy varmaan laittaa ne vielä tilaukseen erikseen.
Mitä lippiksiin tulee, materiaali yllätti mut kovasti. Pinta on ikäänkuin huopamainen ja istuvuus lippiksessä erittäin hyvä. Säätövaraa on reilusti ja noin 2 vuotiaalle lippis oli kuin tehty. Päädyin jopa sovittamaan omaan päähäni myös lippistä mutta tälläiselle muutenkin isopäiselle aikuiselle se tuntui vähän turhan matalalta. Ehkä ihan hyvä niin, nimittäin Eetun nähdessä mut peilin edessä Eevin tupsulippis päässä oli ilme vähintäänkin näkemisen arvoinen. 


Meillä on muuten  lippikset ollut kova juttu jo viimekesästä saakka, Eevi innostui niistä myös nähdessään Eetun käyttävän lippistä päivittäin. Itseasiassa syksyn tullen Eetukin joutui vaihtamaan lippiksen pipoon, kun Taaperon olisi pitänyt muuten myös saada käyttää pipon sijasta lippistä. 

Ajateltiin Kiddow:n kanssa ilahduttaa teitä lukijoita arvonnalla, joka löytyy mun instagram-tililtä. Osallistuaksesi arvontaan täytyy seurata meitä kumpaakin @Juliaericaa ja Kiddowkids ja tägätä kisakuvan alle joku kaveri ketä arvonta voisi kiinnostaa! 1 kommentti = 1 arpa, osallistua voi niin monesti kun haluaa, kunhan tägää aina eri ystävän. Arvonta päättyy sunnuntaina 12.2.2017 klo 18:00. Palkintona on musta tai vaaleanpunainen lippis, valintasi mukaan.
Yhteistyössä KiddoW


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *