Hae
Julia Erica

NYT SAA ONNITELLA!

Viimeiset kuukaudet olen voinut huonosti. Sanotaanko näin että Netflix on tullut tutuksi taaperollekkin, kun itse olen viettänyt aamuni vessassa oksentaen, tai vaihtoehtoisesti muuten vain liian väsyneenä. Hemoglobiinini laski alle sataan, eikä väsymystä ja heikotusta helpottanut yövuorot, Eevin yölliset hammasitkut ja aikaiset aamut. Nyt vihdoin tunnen oloni suhteellisen hyväksi, enkä ole oksentanut enää joulun jälkeen. Vihdosta viimein pääsen jakamaan tämän asian blogiinikin. Minä olen nimittäin raskaana!

Kyllävain, meille on tulossa toinen lapsi. Raskausviikkoja on kertynyt 16+4, eli pian ollaan jo puolessa välissä. Tämä raskaus on ollut huomattavasti hankalampi kun esikoisen, mutta aika kulkee niin paljon nopeammin, etten pysy edes raskausviikkojen perässä. Siispä en ole ehtinyt murehtia raskausoireita tai muutakaan. Esikoinen, puoliso, remontti ja työt pitävät mut kiireisenä, ja hyvä niin !

Tulevalle vauvalle emme ole hankkineet mitään tarvikkeita tai vaatteita, meiltä löytyy ennestään suhteellisen paljon kaikkea Eevin vauva-ajoilta. Tämä raskaus pelottaa minua niin hurjasti, etten ole uskaltanut mennä edes katselemaan mitään vauvan vaatteita. En ole edes tutkinut meidän vinttiä että mitä vaatteita sieltä löytyy. Ehkä sitten joskus, viikolla 30, jos pelko keskenmenosta helpottaa.

Sain kuitenkin Oot niin ihana-vauvakirjan blogin kautta, ja se on ainut mikä on tarkoitettu suoraan tulokkaalle. Ajattelin kyllä hommata Eevillekkin saman vauvakirjan ja kopioida sinne muistot Eevin vauva-ajoilta. 

Kirjan täyttämisessä mielikuvitus on vain rajana, nimittäin sivut on tehty niin että monet ”kysymykset” voi ajatella monella tapaa. Eli luodaan itse se tarina kirjan sisään. Esimerkkinä tuo ”mistä kaikki alkoi” -kuva. Toiset on laittanut ultrakuvan siihen, kun taas me haluttiin laittaa meidän hääkuva, mikä tarkoittaa meille sitä että olen tietämättäni ollut raskaana häissämme, tavallaan. Hedelmöittyminen tapahtui hääjuhlien jälkeen, mutta raskausviikothan lasketaan edellisistä kuukautisista, jotka oli juuri ennen häitä. 

Mutta tässäpä nyt nämä uutiset ja syyt blogihiljaisuudelle! Tulossa on kasapäin postauksia meidän häistä, raskaus- ja taaperokuulumisia sekä kuvia siitä miten remontti on edennyt!
Ihanaa uuttavuotta kaikille!

0 kommenttia

 1. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  Paljon onnea odotukseen♥

 2. Nelli / Kochanie kirjoitti:

  Ihanaa, onnea!

 3. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Oiij, paljon onnea odotukseen! <3

 4. Anonyymi kirjoitti:

  Hurjasti onnea!! Tämähän on oikea vauvauutisten päivä. Toivottavasti vointisi muuttuu paremmaksi. <3 -kirmi

 5. The L for Love kirjoitti:

  Voi miten ihania uutisia ❤ Ihanaa odotusaikaa ❤

 6. Anonyymi kirjoitti:

  Paljon onnea! Kiva kun oot takaisin.

 7. MäSäMutsi kirjoitti:

  Oikein paljon onnea vielä tätäkin kautta ❤

 8. Ulla/unelmien elämistä kirjoitti:

  Oi miten ihania uutisia!!Kylläpäs näitä on tänään tullut monta 🙂
  Lämpöiset onnittelut♡

 9. Jane & Jasse kirjoitti:

  Paljon onnea! <3

 10. Anniina / Raidoilla kirjoitti:

  Onnea odotukseen! <3

 11. Annim kirjoitti:

  Kiva kun löysin blogisi! Paljon onnea odotukseen 🙂 Itse olen 13. viikolla, joten kiva seurailla odotustasi.

 12. petra kirjoitti:

  en kestä tota sun mahaa! Sie oot niin ihana <3

 13. Henni M kirjoitti:

  Oi onnea ihanasta uutisesta ja kaikkea hyvää raskausaikaan! Itse just tässä sairaalassa pienen pojan kanssa vietän ensimmäisiä päiviä ♡ kiva kun oot palannut blogin pariin, oonkin kaipaillut sun kirjoituksia 🙂

 14. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

  Kiitos ❤ Ja onnea sinunkin odotukseen ❤

 15. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

  Kiitos Henni ja onnea hurjasti sinnekkin ❤

 16. Ansku kirjoitti:

  Oi onnea odotukseen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *