Hae
Julia Erica

VAATEKAAPPI UUSIKSI

IMG_1211IMG_1209IMG_1197

Vaatekaappini kaipaa ryhtiliikettä. Tuntuu että melkein jokainen vaate on kulkenut matkansa mun kanssa tappiin ja ne odottavat parempaa kohtelua muualta. Vaatteet eivät tule hyllystä alas muutakuin taaperon ansiosta, muuten ne pölyttyvät siellä kuukausi tolkulla näkemättä päivän valoa. Käytän kaapistani kahtia housuja ja muutamaa yläosaa, enkä edes käytännössä tarvisi muuta. Olisi kiva jos vaatekaappini olisi aina järjestyksessä ja niin että siellä olisi vain käyttövaatteita. Taidampa aloittaa KonMari projektin uudelleen, se jäi viimeksi liian kesken muuton ja ikuisuusremontin alettua.
Oletteko te lukeneet KonMari kirjan? Se taitaa olla ainut kirja mitä olen lukenut viimeiseen kymmeneen vuoteen, jos koulukirjoja ei lasketa. Niin hölmöltä kuin se kuullostaakin, menetelmä on hyvin toimiva, jätetään vain ne tavarat mitkä tuottavat iloa. Viimeksi kun ehdin aloittaa projektin, lähti vaatekaapistani 4 (en muista?) jätesäkkiä vaatteita uffille. 4 jätesäkkiä oli pelkkää roskaa. Enkä kadu mitään mistä luovuin.

Haluatteko että kirjoitan lisää projektista teille? Vai oletteko saaneet tarpeeksenne koko Konmarista?

0 kommenttia

 1. Henni M kirjoitti:

  Mä haluaisin lukea ton kirjan, mut en oo löytäny sitä mistään. Mietin vaan että jos joku tavara, joka ei tuota iloa mulle vaan lähinnä ahdistaa, on kuitenkin miehelle kovin tärkeä, niin mitenhän sitte toimitaan? Enkait mä voi kaikkea heittää pois mistä mies tykkää ja mä en ja hankkia tilalle kaikkea mistä mies ei tykkää 😀

 2. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

  Moni on lukenut sen nettikirjanakin!
  Empä ole tuolta kantilta miettinyt asiaa ollenkaan, meillähän ei mies ole osallistunut koko projektiin. Mutta kirjassa opastetaan käymään vain omat tavarat läpi, eli miehen tavaroihin ei saa koskea. Minä olen heittänyt kaikki pois mitkä aiheutti ahdistusta, kysymättä lupaa 😀

 3. Anonyymi kirjoitti:

  Aivan ihana blogi! Löysin tämän tänä iltana ja luin kaks tuntia putkeen postauksia tästä taaksepäin… Eevi on hurmaava pikkuneiti, jolla on erittäin kaunis ja rakastava äiti <3 Tais mullekki tulla pieni vauvakuume tämän blogin myötä… terkuin ikätoverisi

 4. petra kirjoitti:

  Hmmm onkohan mulla samanlaiset housut… ainakin ihan saman tyyliset! 😀 ja eilen aloin lukemaan tota kirjaa, nyt riittää tää kaaos 😀

 5. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

  Nää on ne Dromet! Mä oon huomannut että oot innostunut siitä kirjasta, se on huippu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *