Hae
Julia Erica

LEMPPARI KLEDJUT

Mulla on nykyään melkein aina tuo huppari päällä! Se on kyllä hiton lämmin ja ihanan pehmeä. Kuolasin sitä netistä ties kuinka monesti, mutta se tuntui olevan loppuun myyty kaikkialla. Kerran Ideapark reissulla poikkesin Intersportissa katsomassa olisiko näitä tullut sinne lisää, ja mun onneksi sielä notkuikin tämä 32 kokoinen huppari koon 40 kanssa. Nappasin tän äkkiä mukaani ja onhan tää mulla melkein joka päivä päällä ainakin jossain kohtaa.

Noiden Dromejen elämän kerta alkaa tulla päätökseen, nimittäin reisistä lanka purkautuu ja etureisien kohdat on nypyillä. Jos töissä käytän essua se hankaa noihin reisiin. Täytyykin taas varmaan tilata uudet, nimittäin en halua enää muita ”farkkuja” käyttääkkään kun näitä.

Eppu tilasi mulle noi Nellyn kengät joskus vuosi sitten koossa 39, mutta jouduin myydä ne pois kun koko vastasi melkein neljääkymmentäkahta! Löysinkin sitten omalle jalalle sopivat facebook-kirpparilta.

Onko teillä jotain vaatteita mitkä tuntuu olevan päivittäin jossain kohtaa päällä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *