Hae
Julia Erica

DIY – LIPASTON NUPIT NAULAKOKSI

Päätin haluta Eevin huoneeseen naulakon kaiken maailman repuille ja kasseille. Ihastelin netistä erilaisia irto nuppeja, mutta mikään ei oikein natsannut mun makuun. Toivoin naulakolta väljyyttä, ettei tavarat roiku yhdessä sumpussa kymmenen sentin välein ja ettei siinä välttämättä olisi runkoa ollenkaan, vaan irrallisia nuppeja vain. Hetken ynnäiltyäni otin auton alleni ja lähdin hakemaan kaupasta lipaston nuppeja. Mukaan niitä tarttuikin liki kymmenen kappaletta, mutta kaikkia en ole ehtinyt vielä kiinnittää seinään.
Haha, laitoin vasta kaupasta Eetulle viestin että ”Saako nämä seinään kiinni?” ja se vastasi vain että ” Kai ne saa?” . Ihanaa että se lähtee mun kaiken maailman visioihin mukaan, vaikka takuuta niiden toimivuudesta ei juuri koskaan ole.
Tähän Diy-naulakkoon tarvit vain:
Lipaston nuppeja 
Ruuveja

Pihdit/Voimakkaat sakset

(Maalia, jos haluat maalata nupit)
Leikkaa pihdeillä ruuvin kanta irti. Pyöritä ruuvi nuppiin. Pyöritä nuppi seinään. Valmis!

Pahoittelut huonolaatuisista kuvista. Kuvasin nimittäin tosi myöhään pimeällä nämä.

0 kommenttia

  1. petra kirjoitti:

    Tosi ihanat! Ja toi reppu 😍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *