Hae
Julia Erica

TAAPERON REISSUEVÄS + ARVONTA

Minä olen hurahtanut noihin smootiepusseihin. Ne on ihan äärettömän käteviä jos ollaan ostoksilla tai nälkää pitäisi ihan pikkasen siirtää. Me ostettiin joskus Eevin ollessa puolivuotta ensimmäiset smootiepussit ja niihin sellainen silikoninen korkki, kun neiti hallitsemattomasti pursutti pussukasta kaikki soseet päällensä. Siitä asti me ollaan käytetty noita enemmän ja vähemmän, ainakin siis sen verran että jokainen korkki ollaan hukattu !

Näissä valmisruuissa tykkään vähän kurkkia tuotesisältöä, nimittäin toisissa tuntuu olevan lisäaineita ihan hurjasti tai sitten sakeuttamisaineita, tai mielestäni muita sinne kuulumattomia aineksia. Nopeasti me löydettiin hyllystä oma lemppari, nimittäin Ella’s Kitchen.
Ella’s Kitchenin smootiepussisoseet on 100% luomua, niihin ei ole lisätty vettä tai sokeria, ei lisäaineita tai sakeutusaineta eikä e-koodeja. Näiden vakiokuluttajana lähdinkin siis ilomielin järkkäilemään yhteistyötä ja teillekkin pientä arvontaa!

Postipate (jos seuraatte mua snäpissä niin varmaan mietitte että taas kerran.. ) yllätti meidät ihanalla paketilla ennen häitä, meille nimittäin kotiutui kylmäkassillinen ( ja vähän yli ) näitä maisteltaviksi. Napattiinkin tämä kassi mukaan meidän häihin, kun jatkoimme sieltä suoraan matkaa vuokratulle mökille. Ensimmäinen päivä vaimona ei mennyt nimittäin ruokaa laittaessa, vaan siivoamalla ja sinkoilemalla paikasta toiseen, niin nämä oli oiva pelastus siihen. Täytyy myöntää että tuli itsekkin muutama smootie imeskeltyä sillon…Meidän ehdottomaksi lemppariksi näistä valikoitui tuo Pink One. Sitä ollaan laitettu puuroihin, syöty sellaisenaan ja sekoitettu rahkaan. Eevin mielestä tämä oli ihan herkkua jopa jauhelihakeiton kanssa! (Taaperon tiet on hyvinkin tuntemattomat…)


Kylmäkassi ja soseet tulee pakattua mukaan reissuunkin jonne ollaan lähdössä kuukauden päästä. Etelän lämpö ja taapero vaatii varmasti omat juttunsa, nämä siis helpottavat matkaa sielläkin. (Ounou, onko meidän häämatkaan enää kuukausi?)

Nyt  on aika siirtyä mun instagramin puolelle, nimittäin siellä käynnistyy arvonta näillä näppäimillä! Voit voittaa oman kassillisen (ja vähän yli) näitä herkullisia smootiepusseja teille. 


MUN INSTAGRAMIIN PÄÄSEE TÄSTÄ LINKISTÄ, EI MUUTA KUN ONNEA SKABAAN!

Yhteistyössä Ella’s kitchen

0 kommenttia

  1. Anniina / Raidoilla kirjoitti:

    Nuo vaikuttaa kyllä tosi käteviltä just reissueväänä. Joskus kokeilin antaa meiän taaperolle jonkun smoothiepussin ja hän ei tykännyt sisällöstä, joten syömättä jäi. Nyt vois kyllä kokeilla uudestaan, vaikka onhan nuissa aika kallis kilohinta. On muuten tosi outoa että joissakin lasten hedelmäsoseissa on lisättynä vettä, sokeria ja sakeutusaineita yms. :S

  2. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

    Hinta on kieltämättä aika kova, sen takia me käytetään näitä lähinnä vaan tien päällä tai "hätätilanteissa".

    Mun mielestä on ihan käsittämätöntä että ihan oikeasti vauvan ruuissa on niin paljon kaikkea sinne kuulumatonta 😱

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *