Hae
Julia Erica

AVOHYLLY KEITTIÖSSÄ

Me ollaan pyöritelty näitä keittiön kalusteita edes takaisin jatkuvasti. Mä nyt oon muutenkin sellainen tyyppi että järjestys muuttuu kerran kuukaudessa, mutta tuo meidän keittiö on kyllä ollut hankalan mallinen. Ikkunoiden väliin jäi iso tyhjä aukko, välillä siinä oli hyllyjä tai jotain muuta, mutta ne tuntui keräävän ennemmin rojuja kun päällensä kun tuomaan paikkauksen tyhjälle seinälle.

Keräsin pinterestistä kivoja kuvia puhelimeeni ja jäin tarkastelemaan niitä tarkemmin. Kaikkia yhdisti avohylly keittiössä. Ajatus siitä että saa lemppari astiat näkyviin kutkutti mukavasti ja isompi kaappitila helpottaisi keittiöromujen säilytyksessä. No, pienten tuumailujen jälkeen Eetu sitten kävi hakemassa meille tälläisen!

Minä vain viskoin kaapista kivan näköisiä juttuja tuohon hyllyyn sen kummemmin miettimättä mikä siihen sopisi. Valotaulu oli alunperin alempana, mutta kuvan ajaksi siirsin sen ylös, nimittäin taapero olisi varmasti ehtinyt nyppiä kaikkia kirjaimet pois.  Myös lyhdyt luultavasti lähtevät hyllystä kun keksin alas uutta tavaraa. Löysin kodin1 poistomyynneistä meille ihanan malkajon, joka myös saa paikkansa tuosta hyllystä!

Iskeekö teihin nämä peltihyllyt? Meillä ei Eetu pitänyt tästä alkuun ollenkaan mutta kyllä se nyt jo sitä kehuu 😀

0 kommenttia

  1. Henni M kirjoitti:

    Kaunis! Ja varsinkin noi esineet joita siinä on esillä, ovat mun silmää miellyttäviä ja ihaniaaa <3 Oottelen kovasti täällä sitä lastenhuone postausta jaa esittelyä muistakin huoneista 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *