Hae
Julia Erica

AINA HUONO ÄITI

Suunniteltu raskaus on aina parempi kun yllätysraskaus. Raskausaikana paras odottava äiti on se joka pyhittää koko raskausajan levolle. Tai sittenkin se joka painaa duunia vielä samana päivänä kun synnyttää. Luomusynnytys on aina paras tapa synnyttää, mutta kuvittelet olevasi muiden yläpuolella jos kerrot kokemuksistasi. Imetys on aina paras tapa ruokkia lapsi ja korviketta antava äiti on vähintääkin paska. Mutta imetys on kuitenkin oksettavaa ja luonnotonta. Jos äiti ei koskaan käy tuulettumassa on se liian syvällä vauvakuplassa ja kuvittelee olevansa parempi kun muut, kun ei hylkää lastaan. Jos taas äiti käy tuulettumassa on se vähintään ”lasun paikka” (lastensuojeluilmoitus). Jos äiti harrastaa, on lapsi hoidossa isällä, mutta jos isä harrastaa on äiti tietenkin lapsen kanssa. Soseet kannattaa aina tehdä itse, pilttipurkkimutsit on laiskoja. Mutta muistakaa, että ne jotka tekee itse soseet, on taas parempia tyyppejä. Lastensynttäreihin kuuluu panostaa, sillä mitataan nimittäin kukkaron paksuus. Jokainenhan haluaa Frozen-kekkerit. Mutta jos panostat ihan oman ilosi takia, oletat vierailta kalliita lahjoja ja haluat leveillä kukkaron paksuudella. Jos taas pidät ihan ne tavalliset kotisynttärit mummon leipomalla kakulla, oot jämähtänyt vanhaan aikaan ja et viitsi panostaa edes lapsesi synttäreihin. Kalliit lahjat on hienoja ja halvat on huonoja. Mutta sittenkin halvat on parempia ja kalliit noloja itsensäpönkityspussukoita. Merkkivaatemutsit on muiden yläpuolella ja istuu puiston laidalla arvostelemassa muiden markettivaatteita. Ei niille kelpaa mitkään muut kun egonpönkitys vaatteet, ei kannata koskaan muistaa siis vaatteella. Egologisuus, lapsityövoima sunmuut hölönpölöjutut vaatteiden valmistuksessa on merkkivaatemutsien pään sisällä. Kukaan ei myöskään osta vaattetta siks että se on kivan näkönen. Lapset ei tarvi puhelinta, tai ainakaan sen ei tarvi olla hyvä. Iphonet sun muut kekaroitten pelit on taas sitä itsensä ylös nostamista. Ja vaikka vanhemmalta olisi jäänyt vanha iphone pölyttymään pöytälaatikkoon, sitä ei saa antaa lapselle, vaan pitää ostaa uus ja huono. Mutta jos et osta lapselle uutta nykyajan puhelinta se syrjäytyy ja sen elämästä jää parhaat palat paitsi. Kuka nyt ei halua snäppäillä mutsinsa kanssa. Jos lapsesi harrastaa jotain on se vaan kulissia ja vanhemman tarvetta olla esillä ja kerskailla lapsella. Mutta jos lapsi ei harrasta mitään se syrjäytyy ja siitä tulee häirikkö. Sokeria ei saa tarjota lapsille ja karkkia tarjoavat ei välitä lapsesta. Parempia ihmisiä on ne jotka sitä välttelee. Mutta jokainen lapsi tarvii omat namit, vähintään sen takia että nähdään mikä ilme tulee namista! Päiväkoti kasvattaa ja opettaa lapsen käyttäytymään. Pitää osata jakaa ja toimia ryhmässä. Mutta päiväkoti ei oo minkään ikäryhmän paikka, vaan ikäänkuin armeija. 

KERTOKAA JOS JOTAIN JÄI PUUTTUMAAN!

T: Aina huono mutsi.

0 kommenttia

 1. anne kirjoitti:

  Ihana postaus! 😀 <3 mä oon koittanut luonnostella jotain tän tapasta, mutta sä osasit ilmaista asian mielettömän hyvin! Ihana! 🙂

 2. Jenni / Big Mama's Home kirjoitti:

  Ihan loistava postaus.

 3. EMMI // Kaaos kahdessa kerroksessa kirjoitti:

  Tosi hyvä! Teet niin tai näin, niin aina se on väärin!

 4. Jane / YHTÄ KUIN KOLME kirjoitti:

  Just näin!

 5. Ulla - Kadun aurinkoisella puolella kirjoitti:

  Näinhän tää menee! Aina on joku huonosti, jostain suunnasta katsottuna…

 6. Anonyymi kirjoitti:

  Ja auta armias miten paska äiti oot ku huolehdit omasta ulkonäöstä ja meikkaat. Se tarkottaa sitä että huudatat lasta/lapsia meikkauksen ajan ja oot itsekäs kakkapää äiti… kerran yks isä ihminen sanoi mulle " äitien kuuluu lopettaa meikkaus silloin kun vauva syntyy" eli hei vain täällä on yksi hyvin itsekäs ja kakkapää äiti :p mut kääntöpuoli on se että jos ei meikkaa ei huolehdi miehensä tyytyvisyydestä ja oot huono äiti, silloinkin…

 7. Mari J-K kirjoitti:

  Jäät kotiäidiksi: Lapset tarvitsevat varhaiskasvatussuunnitelman, älyllisiä virikkeitä, harjoitusta sosiaalisiin tilanteisiin Joka päivä…
  Etkä itse tee mitään. Olet Vaan kotona. Jouten!
  Palaat töihin: Ja laitat noin pienen hoitoon! Vieraalle!! Kyllä oma äiti on aina paras. Eihän se ole edes kolmee vuotta vielä…

 8. Anonyymi kirjoitti:

  Niin ja sitten olet pian suomalainen siiderivalas joka ei halua panostaa itseensä ja miellyttää edes miehensä silmää niin onko ihme jos mies pettää? 😀 Teet mitä vain, joillakin ihmisillä on aina paremmat ohjeet (omasta mielestään). Äiti on äiti, mutta myös nainen joka saa meikata tai olla meikkaamatta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *