Hae
Julia Erica

KANAA CURRY-KOOKOS KASTIKKEELLA

500g kanasuikaileita
1 Paprika
400ml Kookosmaitoa
1 Sipuli
2 ruokalusikallista Currya
Suurustetta
Hyppysellinen sokeria
Öljyä

(Kuohukermaa ja sitruunaa)

Ruoan laitto on helpointa aloittaa valmiiksi pilkotuista raaka-aineista. Pilkoin kaikki valmiiksi ja kokosin ne lähelle levyä. Paistoin alkuun pienen hetken curry-maustetta runsaassa öljyssä, kunnes lisäsin sipulin sekaan. Ja hetken päästä suikaloidun paprikan. Kuullottaessani sipulia ja paprikaa paistoin kanan samalla eri pannulla. (Tässä välissä myös lisäsin vettä paprika-sipuli sekoitukseen, ettei se kuivu). Laitoin myös riisin kiehumaan. Kun paprikat pehmenivät, kippasin seokseen kookosmaidon ja kanan. Lisäsin suurusteen ja valmista oli!  (Tosin mun makuun oli tosi tulinen niin lisäsin vielä kuohukermaa perään!) Sitrunakin toimii tässä kuullemma lisänä!

0 kommenttia

  1. Anniina / Raidoilla kirjoitti:

    Kookoksella maustettua kanaa voisinki kokkailla lähiaikoina. Mun tulee kokkailtua aina samoja ruokia joten kiva saada vähän uusia vinkkejä 🙂

  2. EMMI // Kaaos kahdessa kerroksessa kirjoitti:

    Ai kun tää kuulosti herkulliselta! Pitääkin laittaa testiin:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *