Hae
Julia Erica

LEMPIBLOGIT KAKSPLUSSALTA

Hulivilini 

Ihastuin Maarian blogin ulkoasuun samantien, se on ihanan rauhallinen ja seesteinen. Blogia on kiva selata vaikkei tekstejä jaksaisi aina lukeakkaan, nimittäin kuvat ovat aivan äärettömän kauniita. Maaria kirjoittaa todella kauniisti ja toisinaan vaikeistakin asioista.
Operaatio Äiti

Olen lukenut Aneten blogia nyt yli kaksi vuotta ja lukenut sen alusta loppuun jo joskus raskausaikanani. Anette postailee paljon lastenvaatteista mikä on mullekkin suuri intohimo. Lisäksi Anette on kirjoittanut mm. avioerostaan, lapsihaaveistaan ja uusioperheestään.
Sosetta ja sotkua

Mä en tarkalleen osaa sanoa mikä tässä blogissa on se juttu mistä pidän, mutta tää on ehdottamasti vaan mun lemppari. Meillä on paljon samankaltaisia postauksia ja mielipiteitä ja usein kun saan hyvän idean ja tuun kirjoittamaan siitä koneelle, huomaan Elsan uusimman postauksen olevan samasta aiheesta. Mm. taaperoimetys! Tykkään siitä että taaperoimetyksestä puhutaan eikä sitä häpeillä. Käykää katsomassa Elsan uusimmat imetyskuvat keskeltä peltoa. Vau!

Hedelmistään puu tunnetaan

Eveliinan blogi on myös mulle tuttu jo vuosien takaa. Seurasin innoissani remontointi juttuja blogista samalla kun haaveilin omasta talosta. Oltiin samaanaikaan raskaana Eveliinan odottaessa toista lastaan, ja mä odotin ensimmäistä. Oli kiva lukea mm. vauva-ajan tarvikkeista kun Eveliinalla oli jo kokemusta mikä on hyödyllinen ja mikä ei. Nyt blogissa on käsitelty kipeää eroa, yhteishuoltajuutta ja äidin omaa-aikaa, unohtamatta Tinder-treffejä muita sinkkuäiti juttuja!


Fantastic Playroom

Fantastic Playroom on aika uusi tuttavuus mulle. Iida-Lotta kuvailee itseään hauskasti; ”Bikernahkatakissa ja punaisissa huulissa lasten kanssa hiekkalaatikolla, 20 denierin sukkahousuissa punkkikeikoilla, villasukat jalassa kotona neulomassa.”  Blogin tekstit on selkeä lukuista ja alunperin kirjoitustapa herätti mielenkiinnon koko blogiin. Kuvat ovat äärettömän hienoja ja ihailen sitä meininkiä mikä kuvista huokuu. Blogi on I-H-A-N-A!

PS. Jos tuntuu että lasten ulkoiluvaate-sanasto on hukassa niin Ida kirjoitti kattavan postauksen kaikista ominaisuuksista!

Miia Metso
Löysin Miian blogin uudestaan keväällä. Olin lukenut sitä aijemmin kun blogi oli eri niminen, mutta sitten unohdin sen. Tykkään Miian jutuista tosi paljon ja valokuvat on myös kauniita. Odotan innolla Toisenlaiset Äidit jaksoja joissa Miian perhe on mukana!

Sängyn alla
Petra on tosi symppis kahden lapsen äiti. Ensimmäinen lapsi syntyi tien päälle (kirjaimellisesti) ja jännittyneenä odotin miten käy toisen lapsen. Blogi on tällä hetkellä hyvin vauvahuuruinen (tai sitten vaan katselen sitä vauvakuumeisen silmin). Ihana fiilistellä vauvajuttuja.
Kaunis karuselli

Tutustuin Tanjan blogiin vasta kun se tuli tänne Kaksplussalle. En osaa kuvailla sitä mikä tässä blogissa on mun silmissä se paras juttu, jotenkin vaan tykkään kokonaisuudesta. Mielipiteitä, arkea, arvontoja ja meikkijuttuja. Kiireisen kotiäidin silmin muiden äitien meikkijutut kiinnostaa kovasti!

10 plussan äiti
Eli Matleena. Rusettipantoja, lastenvaatteita, mielipiteitä ja hauskoja postauksia. Tykkään siitä että blogi ei ole mikään kohublogi, vaan oikeasti jutut ovat mielenkiintoisia ilman järisyttäviä sattumuksia. Jos kaipaat positiivista meininkiä niin sitä löydät varmasti tästä blogista!

Hei meillä valvotaan 

Täältä mä tykkään hakea ruokareseptejä! Emmi jakaa monia gluteenittomia ja maidottomia reseptejä blogissaan. Mun äiti on kumpaakin aijemmin mainittua, joten linkkailen sille usein täältä ohjeita. SUOSITTELEN!

0 kommenttia

  1. Tanja- Kaunis karuselli kirjoitti:

    Ihana Julia!! <3

  2. Elsa Pihlström kirjoitti:

    Hei ihanaa että linkkasit! Liityin muuten vihdoin lukijaksi tuosta sivupalkista! 🙂

  3. Matu / 10 plussan äiti kirjoitti:

    voi kiitos ihanista sanoista! 😙💓

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *