Hae
Julia Erica

HÄÄRIPSET

Pohtiessani häämeikkiä päädyin miltei heti siihen lopputulokseen että ripsipidennykset korvaa ripsivärin. Oon yleensä aika herkkä ja itken mm. katsoessani Salkkareita. Oletin siis itkeväni häissä normaalia enemmän, mutta sen kammottavan jännityksen ansiosta en itkenyt kertaakaan. Usein mulla on myös tapana nyppiä mun ripsiä ja hangata silmiä, joten melkein joka ilta mun ripsivärit löytyy alaluomilta ripsien sijaan. Moni sanoi että hääripset kannattaa olla vähän normaaleja ripsiä hienommat, mielummin ”överit kun vajarit”, mutta itse olin asiasta toista mieltä. Mulla ei nimittäin ole ollut ripsiä taas vuoteen, joten pienikin kohennus niissä näyttää normaalia suuremmalta, ja hääpäivänä halusin näyttää ennemmin itseltäni kuin nukelta.

Laitoin sähköpostia ja varasin ajan Lempäälän keskustassa sijaitsevaan Bellamia Beautyyn Mariannelle. Olin monesti kuullut tuttujen käyvän siellä niin ripsissä kuin kynsissäkin ja olin ihastellut lopputuloksia monet kerrat. En ollut koskaan aijemmin käynyt missään liikkeessä ottamassa ripsiä, vaan aina joku tuttu oli tehnyt mulle kotonaan ripset.  Heti ensimmäisenä me varattiinkin 20 minuutin aika allergiatestiin. ettei vaan käy niin että hääpäivänä mun kasvot ja silmät on turvonnut, tai vielä pahempaa jos joutuisin olla sairaalassa hoitamassa hengenvaarallista allergiareaktiota. Laitettiin siis viisi ripseä kumpaankin silmään eri liimoilla, ja seurailtiin ettei mitään oireita synny. Tässä vaiheessa myös huomattiin että mun ripsi hylkii toista niistä liimoista! Tarkkailin muutaman päivän vielä jälkeenpäin silmiä, toinen tuntui vähän punoittavan muutaman tunnin laiton jälkeen mutta se meni nopeasti kuitenkin ohi. Sain myös kotiin mukaan geelilaput joita testasin kotona yön yli iholla, ettei niistäkään tule mitään reaktiota.

Varsinaista ripsiaikaa varten sain ”käskyn” katsoa netistä kuvia sellaisista ripsistä minkälaiset haluaisin ja kipitinkin neljä päivää ennen häitä kuvien kera liikkeeseen. Käytiin tarkkaan läpi mun toiveita ja sitä mikä on mun mielestä överi ja mikä ehkä liian laimea. Pian alettiinkin töihin ja pötköttelin silmät kiinni seuraavat tunnit.

Valmis! Tai siis sovittiin että laitetaan vielä lisää jos haluan, mutta mun mielestä ripset oli tosi hyvät ripsivärin korvikkeeksi. Pelkäsin nimittäin liikaa sitä etten näytä enää itseltäni, ja kyllähän mulla oli totuteltavaa jo näihinkin. Ensikerralla ajattelin ehkä ottaa vielä suuremmat ripset, kun ei tarvitse pelätä niiden olevan liian suuret omaan ulkonäköön, kun häitä tai muita suuria juhlia ei ole tiedossa.
Hahah, tää kuva on otettu just kun geelilaput irroitettiin mun kasvoilta ja olin ihan tokkurassa parin tunnin pötköttelyn jälkeen. 

Lyhyesti sanottuna olen oikein tyytyväinen ripsiini ja kieltämättä häkeltynyt siitä palvelusta mitä liikkeestä sain. Olin aina ajatellut että ripset vaan laitetaan liimalla, muttei mulla tullut mieleenkään että toimiva liima kannattaa testata etukäteen samoten kuin allergia. Onneksi testattiinkin, nimittäin mahdollisesti toisella liimalla tehdyt ripset olisi tippunut jo viikonlopun aikana.

En voi kuin suositella Bellamia Beatya ja Mariannea, niin ammattilainen ja oikeasti aivan super tarkka työnsä jäljestä! Aijon pitää jonkin aikaa nyt ripsipidennykset silmissäni ja nyt olen löytänyt loistavan ripsientekijän jonka ripset pysyvät mun silmissä.

Yhteistyössä Bellamia Beaty

0 kommenttia

  1. Anonyymi kirjoitti:

    Koska tulee kuvia ja tekstiä teidän häistä?

  2. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

    Heti kun saan kuvat kuvaajalta 🙂 Mulla itsellä ei ole mitään kuvamateriaalia sieltä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *