Hae
Julia Erica

KOKO PERHEEN PUOLAPUUT

 Nämä puolapuut on kyllä ollut valtava hitti meidän taloudessa heti asennuksen jälkeen. Näissä on roikkunut niin minä kuin mieskin, oma lapsi ja tuttujen lapset, mummot ja papat, sekä ne pyykit 😀 Haastoin jo itsenikin näiden suhteen ja päätin että jouluna saan ainakin kaksi leukaa vedettyä. Se ylittää tuplana jo koko elämäni leuat, nimittäin en ole koskaan onnistunut tekemään edes yhtä puhdasta. Ripustin myös voimistelurenkaat tankoon roikkumaan ja niillä pelleilen myös jatkuvasti. Ehdottomasti aijomme asennuttaa niin terassille kuin olohuoneeseen kattokiinnikkeet näille, koska voimistelurenkaat on niin helposti irroitettavissa että siirtoon kuluu aikaa puoli minuuttia.
Sain näihin kuviin malliksi miehen aivan ihanan sukulaistytön, joka tuntui myös olevan kovin innoissaan puolapuista sekä voimistelurenkaista. Enkä kyllä yhtään ihmettele, mun mielestä voimistelurenkaat on ihan huiput, kun niitä pystyy käyttämään jaloilla kuin käsilläkin. Ja sujauttamalla renkaat reisiin asti niillä voi myös keinua. Monipuolinen treenikin tulee näillä tehtyä;  voimaharjoittelua, venyttelyä ja tasapainottelua samalla iskulla. Ja ipanat saa temppuilla! 
Yhteistyössä Suomen voimistelutuote. Tuotteet saatu blogimainosta vastaan.

0 kommenttia

 1. Matu / 10 plussan äiti kirjoitti:

  Hienot kuvat ja ihana ballerina siellä ❤️

 2. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

  Kiitos ❤ Hän oli kyllä valloittava tapaus ❤

 3. petra kirjoitti:

  Aivan ihanat kuvat! Jos olis isompi koti niin mäkin haluisin noi, renkaat sekä puolat – itelleni 😀 ehkä vähän lapsillekin 😀

 4. Jenni Huhtimäki kirjoitti:

  Ihana jumppaneiti sulla ollut lainassa❤ Meillä on myös voimistelurenkaat, lapset ovat niistä kyllä enemmän innoissaan kuin äiti. Puolapuita suunnittelen hankittavaksi kunhan muutetaan isompaan asuntoon 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *