Hae
Julia Erica

PUOLAPUUT JA TARJOUSVINKKI

Perjantai aamu lähti käyntiin normaalia tehokkaammin, kun sain puhelun postimieheltä että minulle on saapumassa suuri paketti viiden minuutin kuluttua. Revin paketin heti auki ja herätin Eetunkin ihastelemaan sieltä kuoriutuneita juttuja. Suomen Voimistelutuote lähetti meille yhteistyön merkeissä puolapuut sekä voimistelurenkaat.
Oletin että kokoaminen ja asennus olisi ollut suurempi työ, mutta paketin avauksesta ehti kulua vartti, kun mä jo kiipeilin vasta asennetuissa puolapuissa. Homma oli siis hyvin yksinkertainen, puolat ja tukipuut kiinni runkoon, ja tukipuista ruuvattiin seinään kiinni! Varmistimme vielä seinämateriaalit ja seinien kantavuudet varmuuden vuoksi, ettei mitään pääse sattumaan.
Lasten leikkihuone alkaakin pian olemaan valmis, kun saadaan vielä sokkeli levyt paikalleen ja vanha muuriseinä maalattua. Haaveilin niin paljon leikkihuoneesta josta löytyy aktiviteettia niin pienemmälle kuin isommallekkin lapselle (ja meille vanhemmillekkin), ja nuo puolapuut toivatkin juuri sen mitä me sinne haimme. Alunperin suunnittelimme että voimistelurenkaatkin löytävät paikkansa leikkihuoneesta, mutta ehkä päädymmekin olohuoneeseen, koska minulla on meidän perheestä ehkä suurin tarve renkkua jossain, kokoajan. Toisaalta leikkihuone on kuitenkin olohuoneen jatkeena, joten ei kai sillä hirveästi ole väliä mihin ne sijoittaa. Tällä hetkellä ne roikkuvat puolapuissa, mutta tarkoitus olisi laittaa ne ensiviikon aikana paikoilleen.

Suomen voimistelutuotteesta:

”Suomen Voimistelutuote on perustettu vuonna 2011. Yrityksemme tärkeimmät arvot ovat kotimaisuus, tuotteiden pitkäikäisyys sekä turvallisuus. Kotimaisuus näkyy selvästi tuotteiden laadussa, sillä tarkistamme ja viimeistelemme jokaisen meillä valmistetun tuotteen yksitellen. Valmistamalla tuotteet itse, varmistamme myös samalla tuotteiden myrkyttömyyden, joka on meille erityisen tärkeää. Kaikki käyttämämme ainesosat on valikoitu tarkasti korkeat standardimme huomioden. 

Tuotteiden pitkä käyttöikä on meille itsestäänselvyys. Haluamme, että tuotteidemme käyttäjä saa niin laadukkaat tuotteet, että ne kestävät kulutusta ja käyttöä vuosikaudet. Meille on myös tärkeää, että tuotteemme ovat ekologisia, josta syystä tuotteemme on valmistettu mahdollisimman paljon puuta hyödyntäen. ”
Näihin asioihin mä tässä firmassa ihastuinkin, kun nykyään tuntuu että kotimaisuus, aito puu ja myrkyttömyys on harvassa. Näiden juttujen suhteen oon aika tarkka niinkun tiedätte, etenkin jos tuote on lapsen käytössä (vaatteet, lelut, pussilakanat jne.)

Ja nyt vinkkinä teille rakkaat lukijat, Suomen voimistelutuotteella on menossa kamppanja jonka tarjouksena on Puolapuiden ostajalle kaupanpäällisiksi Voimistelurenkaat, Trapetsi tai Slackline!

Yhteistyössä: Suomen voimistelutuote

0 kommenttia

  1. Henni M kirjoitti:

    Mä voisin kans ottaa ne voimistelurenkaat 😀 ja innolla ootan kuvia teiän leikkihuoneesta sitten kun se on valmis 😉

  2. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

    Hih, ne on kyllä huiput! Toivottavasti pian saan postailtua leikkihuoneesta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *