Hae
Julia Erica

ÄIDIN PIKAKAUNISTAJAT

Toisinaan tuntuu että arki on hirveän kiireistä ja aikaa itselleen ei tunnu löytyvän mistään. En tykkää käydä suihkussa iltaisin kun märällä tukalla on ikävä nukkua, ja aamulla se on niin sekaisin etten meinaa saada sitä kesytettyä millään. Eli kun käyn suihkussa, käyn siellä aamulla Eevin kanssa. Aikaa ei ole lotrata suihkussa pitkään,  tehohoidot ei koskaan ole tarvittavaa aikaa päässäni ja ihon kuorinta unohtuu melkein joka kerta. Shamppoon, hoitoaineen ja saippuan levitys tapahtuu kolmessa minuutissa, koska meillä on tällä hetkellä käytössä vain pieni suihkukoppi, jossa Eevi tylsistyy tosi nopeasti kun ei mahdu liikkumaan. Suihkun jälkeen itseni rasvaus unohtuu täysin ja se näkyy kuivana kutisevana ihona. Mullahan on atooppinen iho, joten sitä pitäisi muistata rasvailla vähintään kerran päivässä. Jotta ehtisin hoitaa ihoani ja panostamaan jonkin verran itseeni, oon keksinyt muutaman luottotuotteen, joita käyttämällä säästän aikaa ja vaivaa. En osaa panostaa rahallisesti näihin kosmetiikkajutuihin, ostan shamppoon kun se on lopussa ja saippuana käytän kaikki käsisaippuat ja muut ennenkuin menen ostamaan uutta. En ole varmaan koskaan ostanut mitään valmista kuorinta ainetta kaupasta, enkä osta mitään kampaamotuotteita itselleni. Usein mennään halvimman mukaan tai käytetään mielikuvista. Tässä mun muutamat lempparituotteet joita käytän päivittäin!   


1. CIEN – Shamppoo, hoitoaine ja tehohoitoaine.

Nämä on Lidlistä saatavia pesuaineita. Muistaakseni hinta on 1,99 per purkki. Tehohoitoaine oli vähän kalliimpi, olisiko 3,50. Hiukset jää pesun jälkeen ihan älyttömän pehmeiksi ja tuoksu on tosi hyvä. Mun ei tarvi edes hiuksia enää, mutta ne eivät ole kuitenkaan lättänät.
2. KOOKOSÖLJY – Rasva, kuorinta ja hiusöljy. 
Hahah, mäkin oon yksi kookosöljyyn hurahtanut. Käytän sitä sisäisesti puuroissa, kahvissa ja raakana suoraan purkista. Milloin missäkin mihin tarvii öljyä. Lisäksi käytän sitä mm. kuorintaan. Kookosöljyä, sokeria ja/tai kahvinporoja sekaisin ja ei muuta kun kuorimaan. Toimii ja iho saa samalla kunnon kosteutuksen. Öljy ei jää ikävästi iholle tahmeana vaan imetyy nopeasti. Käytän myös kookosöljyä hiusöljynä jos ei ole muutakaan ja toisinaan rasvaan ihon tällä. Monitoimiaine siis!

 3. Lumene – Pikakaunistaja

 Saatu blogitapahtumassa. Pikakaunistaja on kyllä niin nimensä veroinen aine. Ensin pyörittelen sen kasvoille, annan vaikuttaa minuutin ja pesen pois. Aine tosiaan tekee pikakaunistuksen kuorinnalla ja tekee ihon tosi raikkaaksi.

4. Essence – Silmämeikin pohjustusvoide
Tarkalleen en ole kiinnittänyt huomita siihen mihin ainetta kuuluisi käyttää, mutta itse laitan sitä meikkivoiteen levityksen jälkeen silmien alle, jos löydän tuotteen 😀 (Mun meikkipussin sisältö on usein karkuteillä kun meidän Napero tykkää tutkia eri purkkeja ja usein piilottaa niitä). Toimii, eikä hinta päätähuimaa, se nimittäin maksaa 3,09 €. Onnistuin hävittämään lähikuvan.

5. Sinkkivoide
Vauvan vaippaihottumaan tarkoitettu sinkkivoide ajaa meillä asiansa finnien poistossa. Jos kasvoihini tulee finnejä, peitän ne yöksi sinkkivoiteella, ja aamulla finnit ovat poissa.

6. Talkki
En ole omistanut tavallista puuteria aikoihin, vaan jos iho kiiltää kovin niin levitän kiiltäville alueille talkkia. Talkki on myös väritöntä kasvoilla, eli naama ei jää valkoiseksi. Joskus myös kiinnitän meikin tällä kasvoihini, jos meikin tulisi kestää pidempään. Kun tämä purkki loppuu ajattelin ottaa käyttöön maissitärkkelyksen mitä löytyy jo valmiina kaapista ! 😀

7. St. Moriz – Itseruskettava vaahto
En ole koskaan ollut helposti ruskettuva, ja jotta saisin kauniin päivetyksen iholla täytyisi mun maata auringossa tuntitolkulla monta viikkoa. Oletettavasti mulla ei ole aikaa auringon palvontaan, eikä välttämättä halua polttaa itseäni, niin turvaudun sitten purkkiin. Tämä on ihan huippu tuote, tosi edullinen ja riittoisa. Muutos ihossa näkyy miltei heti, vaikka väri pitääkin pestä pois kuuden tunnin päästä, jää iho ihanan ruskeaksi ja kestää monta päivää. Hintaa purkilla on n. 10€.
Hukkasin muuten levityskintaan enkä ole saanut aikaiseksi ostaa uutta, joten levitän värin kumihanskalla jossa on sukka päällä. Väri levittyy hyvin ja tasaisesti.

8. Pamppers – Puhdistuspyyhkeet.

Täytyy tunnustaa että meillä on usein käytössä Rainbowin puhdistuspyyhkeet, mutta nyt en löytänyt sellaista pakettia. Näillä poistan meikit iltaisin, jos en jaksa mennä niitä erikseen pesemään pois. Toisinaan sitä vain itse väsyy nukuttaessa lasta, eikä enää jaksa lähteä alakertaan pesemään meikkejä. Käytän näitä myös toisinaan siivoukseen. Liesi puhdistuu näillä tehokkaasti ! 😀
Onko teillä jotain vakiotuotteita, jotka on teille ihan ykkösiä? Entäs löytyykö näitä tee-se-itse aineita?

Kaksplus ja me bloggarit haluamme saada lisätietoa lukijoidemme kiinnostuksen kohteista, jotta osaamme kohdentaa teille osuvampaa mainontaa ja tehdä yhä kiinnostavampaa sisältöä. Vastaaminen kestää vain hetken. Kyselyyn pääset tästä linkistä.

0 kommenttia

 1. Nea- Kädenjälkiä Sydämessä kirjoitti:

  Itseruskettaja! Tollanen mun tarvii hommata, oon ympäri vuoden pakastekalkkuna ja ärsyttää seistä mieheni vieressä kun hän ruskettuu pelkästään kauniin kesäpäivän ajattelemisesta. saakeli.
  Hih kiva postaus! <3

 2. petra kirjoitti:

  Haha hellaa en ookaan putsannu kosteusliinoilla mut mies pesee niillä auton sisukset 😀

 3. Matu / 10 plussan äiti kirjoitti:

  Pitääpä ostaa noi Lidlin hiustuotteet! 🙂 Ei oo koskaan tullut ees mieleen, että ne oikeesti olis hyviä kun on vielä noin halpoja 😀 Mut jeeees!

 4. Anonyymi kirjoitti:

  Kannattaa miettiä mitä kaikkia ylimääräisiä kemikaaleja noissa on, varsinkin lidlin halppistuotteissa. Silmämeikin pohjustusvoide tulee meikkivoiteen alle. Pärjäisit loistavasti pelkällä suolasaippualla ja kookosöljyllä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *