Hae
Julia Erica

AUTOHULLU TYTTÖMME

Kenellekkään meidän lähipiirissä ei varmastikkaan ole jäänyt epäselväksi että Eevi on hulluna autoihin. Papan auto, mummun auto, pakettiauto, kuorma-auto, leikkiauto, autokeinu, autovaate, auto, auto ja auto.. Mitä ikinä se onkaan, jos se vaan liittyy autoihin, se on siisti! Eevihän istuisi tuntitolkulla autossa kuskinpaikalla jos vaan saisi valita. Painelisi nappeja, kääntelisi rattia ja heiluttaisi vaihdekeppiä, niinkun me aikuisetkin. Aina jos meille tulee vieraita, Eevi osoittaa ensimmäisenä autoa ja toistaa koko ajan ”autaa, auto, autto”. Usein meidän täytyy keksiä joku hämyliike, että saadaan tyttö unohtamaan auto edes hetkeksi. Tilanne kuitenkin päättyy usein siihen että ulos mennessä neiti roikkuu jonkun auton oven kahvassa ja ähisee saadakseen oven auki. 
Viimeviikolla postimies yllättikin Eevin Jollyroomin paketilla, mistä kuoriutui neidille oma auto. Sähköauton ikäraja on 3 vuodesta ylöspäin, mutta ajateltiin että auto menee nyt hyvin istuskellen ja tutkien, ja nappeja painaen, ja sitten isompana neiti voi ajaa autolla kaasua painaen. Kyllä täytyy sanoa että tämä auto on ollut niin hitti siitä asti kun se saapui. Mua jokseenkin huvittaa kun neiti häärää autonsa kanssa, laittaa itselleen turvavöitä, sulkee auton ovia ja kuuntelee radiota itsekseen. Joskus hän hakee oman mukinsa autoon ”ajelee” samalla kun juo ilmeisesti mielikuvituskahviaan. Hahah, ehkä tuolla mun puolisolla meni vähän överiksi tämä auton valitseminen, mutta pidettäköön se hänen oikeutenaan. Onhan se kunnia tehtävä saada valita omalle lapselle auto. 😀

0 kommenttia

  1. skribentti kirjoitti:

    Wau mikä auto! Kyllä olis käytössä meidänkin pojilla 😀

  2. Henni M kirjoitti:

    Hei meiän miespuolinen tilas kanssa Jollyroomilta lapsille sähköaudin! Munki mielestä se jo meni vähän yli, ois varmaan jollain tavallisemmallakin pärjätty, mut miehet… XD

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *