Hae
Julia Erica

KOKKOILUA JA HYVÄÄ RUOKAA

Mun täytyy heti alkuun sanoa etten ole mikään juhannuksen juhlija. Jos en ole ollut juhannuksena kuumeessa niin meidän suunnitelmat on aina kaatunut johonkin. Jokseenkin välttelen aina juhannussuunnitelmakeskusteluja, kun en haluaisi sopia mitään varmaksi, jos mieli jostain syystä muuttuukin. Tai jos vaikka olenkin taas kuumeessa. Tänä vuonna me ei otettukaan mitään paineita juhannuksesta, vaan päätettiin mennä anopille istumaan iltaa porukalla ja polttamaan oma pieni kokkomme.

Meillä oli kyllä varsin kiva ilta. Alkuillasta aurinko helli meitä ja ennusteista huolimatta sade ei yltynyt missään kohtaa tihutusta suuremmaksi. Hyvän ruoan ja juoman lisäksi meillä oli tosiaan pieni kokko rannassa, joka roihusi kauniisti. Käytiin myös veneellä katsomassa Vaihmalan hovin kokkoa joka oli pystytetty ravintolan rantaan. Eevi oli veneessä kauhusta kankeana, kun neiti ei ollut ennen moisesta kuullutkaan. Miehet myös innostuivat vetämään rengasta veneen perässä, joten saunakin tuli vielä lämmitettyä. Puoliltaöin lähdettiinkin miehen kanssa kotiin nukkumaan Eevin jäädessä mummulaan hoitoon. Muutamasti siideristä huolimatta oli kiva tulla kotiin, kun kerrankin saa vaan kuitata univelkoja, eikä nukkua humalaa pois tai kärsiä krapulasta, niinkuin ennen jos Eevi on ollut hoidossa yönyli. Kyllä voin sanoa, että katkeamattomat yöunet teki terää ja se että sai nukkua niin pitkään kun halusi. Kiitos anopille.

0 kommenttia

  1. petra kirjoitti:

    Oi kunnon yöunet! Söpö veinelijä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *