Hae
Julia Erica

KUVIA MINUSTA – IHME ON TAPAHTUNUT

Tuntuu ihan hullulta että musta on näin monta kuvaa yhteen postaukseen! En koskaan saa ketään kuvaan mua tai sitten en osaa pyytää. On meinaan sika vaikee olla kameran edessä jos kuvaajana toimii joku vähän vieraampi. Ja sit kun oon niin vaikee kuvattava, kun annan ohjekirjallisen neuvoja. ”Kato että pää näkyy kokonaa ja kengät myös. Tarkenna muhun ja tarkista että tarkennus onnistuu. Jos taustalla on kauhea hälinä niin käännä vähän kuvakulmaa. Onko mun paita muuten noussut? Mikset sanonu siitä mitään?”. Yleensä tossa kohtaa mun miehellä palaa käpy ja kamera tulee mun käsiin bumerangina. 
Tänään käytiin mun parhaan kaverin kanssa tutustumassa vähän meidän kodin lähialueisiin ja löydettiin ihana kuvauspaikka. Pakotin sen toki räppään kuvia musta kun kerrankin A) En näyttänyt zombilta. B) Kamera oli mukana. Ja C) Tosiaan oli joku tyyppi, jonka kuvattavana on helppo olla. Oikeastaan varmaan helpoin. Se ei koskaan ota itteensä mun neuvoista vaan ottaa ne rakentavasti vastaan, se sanoo aina suoraan että ei ei ei toi kuvakulma on kamala ja mä voin olla niin oma itseni kameran edessä kun vaan osaan. 
Tiedättekös, mä odotan niin malttamattomana lauantaita, kun meillä on Blogiverkoston kanssa tapaaminen Helsingissä! Vaikka olenkin perjantaina illan töissä ja pääsen nukkumaan vasta viiden aikaan, aijon silti mennä tulitikut silmillä moikkaan tyttöjä! Voi tsiisus että jännittää. 
Nyt mä painun pehkuihin kun väsyttää aivan tajuttomasti ja huomenna taas työt kutsuu!

0 kommenttia

 1. Klara kirjoitti:

  Lupaan lauantaina ottaa susta kuvia! Oot ihana!

 2. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

  Ihanaa ja sinä oot ihana :)!

 3. Hanna / Yli pyykkivuorten, läpi lasikattojen kirjoitti:

  Kuulostaa tosi tutulta tuo kuvausjuttu… Olipa kiva tavata!

 4. Ida // Mutsi ja Murupullat kirjoitti:

  Ihania kuvia! <3 mä oon menossa kans illaks töihin, että voidaan ottaa vaikka kimppatulitikkukuvia! 🙂

 5. Jenni / Ilopiikki kirjoitti:

  Tosi hyviä kuvia! Täälläkin täpinöidään huomisesta. Jännää, ihana nähdä huomenna 🙂

 6. petra kirjoitti:

  Hih lauantai tuleekin aika äkkiä! Ja mulla on sama kuvaus ongelma. Oon kuulemma liian vaikea kuvattava ja oletan että mies ottaisi ammattitasoisia kuvia… :'D ehkä se jonain päivänä vielä ottaakin 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *