Hae
Julia Erica

KEITTIÖREMONTTI – ENNEN JA JÄLKEEN KUVAT

 Tässä kuvassa näkyy kaikki meidän keittiön vanhat lattiat. Löydettiin toiselta puolelta keittiötä vanha lautalattia, minkä olisin ehdottomasti halunnut säästää, jos sitä olisi ollut toisellakin puolella. Meidän talohan on vanha paritalo ja meidän keittiö on ollut ennen kaksi keittiötä. Ilmeisesti siis toiselta puolelta on joskus aijemmin jo poistettu laudat.

Toi ylin kuva ei kyllä kerro ihan hirveesti siitä minkälainen meidän keittiö oli alunperin. Multa jäi ottamatta ennen kuvat koska olohuone remontti aiheutti sen että keittiö oli täynnä olohuoneen tavaroita, ja keittiön pinnoista ei näkynyt käytännössä mitään. On mulla toki itselläni tallessa ne myynti-ilmoituksessa olleet kuvat, mutta en tiedä saisiko niitä käyttää, joten parempi olla ottamatta riskiä. 

Meillä oli toiveena tietysti mahdollisimman paljon säilytystilaa, mutta silti niin että tila jää avoimeksi. Lasku tilaa taas ei toivottu sen enempää mitä meillä sitä nyt on, mutta voi olla että sitä on vielä tulossa lisää, jos sille on tarvetta. Toistaiseksi ollaan kuitenkin pärjätty ihan hyvin.
Haluttiin pitää värimaailma hyvin yksinkertaisena, ja sellaisena että siihen ei kyllästy helposti. Väriä voi tuoda muullakin kun kiinteillä kalusteilla. Haaveilen kaikista maanläheisistä väreistä ja haluan ehdottomasti lisää puunväriä meidän keittiöön (ja koko taloon), vihreitä kukkia, saviruukkuja ja betonia. Tuo matto on menossa eteiseen kun saadaan se maalattua ja samoten tuo ruokapöydän takana oleva ikean hyllykkö. Verhotangot on vielä laittamatta paikalleen enkä ole vielä keksinyt minkälaiset verhot edes laittaisin. Haluaisin jotkut ihanat isot taulut seinälle, ehkä tekstillä tai jollain piirrustuksella. Ehkä jotain väriä niihinkin (?). Hahaha, älkää muuten välittäkö noista kattolampuista, ne on vaan laitettu kattoon että siellä on jotain valoa. Nekin on siis vielä ”vaiheessa.” 

Mitä mieltä olette meidän uudesta keittiöstä?

0 kommenttia

 1. Ewwa kirjoitti:

  Todella hyvältä näyttää! 🙂

 2. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Todella kiva! 🙂 tuo tumma lattia kyllä kruunaa kaiken!

 3. Henna kirjoitti:

  Mieletön muutos entiseen! Tykkään kovasti. 🙂

 4. petra kirjoitti:

  Upea! Kelpais mullekin! Ihana toi lattia ja tyylikäs muutenkin 🙂 miltäs nyt tuntuu kokkailla ku keittiö on valmis? 🙂

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  WOW mikä keittiö! Kyllä tuolla kelpais kokkailla! 🙂

 6. MäSäMutsi kirjoitti:

  Onpa hieno keittiö! Juuri sellainen ihanan avara ja valoisa mistä pidän. 🙂

 7. Ulla kirjoitti:

  On kyllä kertakaikkisen upea keittiö!! Se tekee kyllä niin paljon kun keittiöstä saa oman näköisen:)

 8. Jenni / Ilopiikki kirjoitti:

  Ihana! Tosi hyvät noi valkoiset mikro ja uuni. Me mietittiin noita kanssa oman keittiöremontin yhteydessä, mut päädyttiin sit rosterisiin.

 9. Nea- Kädenjälkiä Sydämessä kirjoitti:

  Aivan mielettömän upea!! Niiin kiva 🙂

 10. Anniina / Raidoilla kirjoitti:

  Kivalta näyttää! Tulin ensimmäistä kertaa vierailulle sun blogiin, pitääpäs jatkossa lueskella vanhempiakin postauksia, sen verran mukavalta vaikuttaa 🙂

 11. JaninaCharlotta kirjoitti:

  Wau ! Ihanan näköstä<3 …omakotikateus kasvaa 😀

 12. veeera kirjoitti:

  Onko tää lattia laattaa vai laatalta näyttävää laminaattia? 🙂 t. se sama joka kyseli olohuoneen laminaatistakin.. 😀

 13. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

  Tämä on laatalta näyttävää laminaattia :-)!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *