Hae
Julia Erica

KUUMETTA, MATKAKUUMETTA

 Matkakuume nostattaa taas lämpöjään! Meillä on syksyksi tiedossa jo yksi etelänreissu, mutta silti tekisi mieli pakata laukut jo nyt ja ampaista johonkin lämpimään hetkeksi. Odotan jo niin malttamattomana sitä että Eevikin pääsee reissuun mukaan, ja mietin jo nyt listaa mitä sille sinne tarvii ottaa mukaan. Tiedättekös, mä oon aika kömpelö matkustaja, mulle aina sattuu ja tapahtuu kaikkea erikoista ja aiheutan harmaita hiuksia meidän omalle porukalle kuin paikallisillekkin, jos en muulla niin ainakin mun huonolla englannilla. Tai siis oikeasti mä osaan puhua sitä tosi hyvin ja ymmärrän myös, mutta en luota taitoihini ollenkaan joten olen perinteinen suomalainen tuppisuu reissussa.

 Viimeksi kun oltiin matkalla Meksikossa ja istuttiin hotellin aamupalabuffetissa Eetun kanssa, tarjoilija tuli kysymään multa että ” Are you finish?”. Muikeasti puoliunessa vastasin ”Yes”. Tarjoilija otti keskeneräisen kahvini ja lautaseni ja lähti kiikuttamaan niitä pois. Ihmeissäni sanoin Eetulle että ”Ompas hauska kun se tiesi että oon Suomalainen! Mutta miks se vei mun kaikki eväät pois?!”. Voitte varmaan uskoa että Eetulla on pokassa pitelemistä ja tajusinhan mäkin sitten mitä oikein tapahtui 😀

 Tiedättekö, mä kaipaan niin sitä pientä kivaa stressiä ennen reissua, niitä kiireisiä ihmisiä lentokentällä, sitä tuoksua mikä toisenlaisessa ilmastossa on, sitä fiilistä kun sä astut lentokentältä pihalle ja ihmettelen että vau, täällä ollaan vihdoin. Kaipaan myös sitä fiilistä kun kone laskeutuu takaisin tänne kotiSuomeen ja odotat vaan sitä että pääset rojahtamaan omaan sänkyyn.

Kertokaa mulle kaikki lapsen kanssa reissaamisesta, mitä on hyvä ottaa huomioon, mitkä on tärkeimpiä tavaroita reissussa ja ihan mitä vaan, mitä mieleen juolahtaa!

0 kommenttia

 1. Taru | Mutsi hoitaa kirjoitti:

  Lentämistä varten kannattaa varata paljon helppoa evästä, kuten ruis- tai maissinaksuja ja pussiruokia (niin hedelmäsoseita kuin paksumpaakin ruokaa) ja jotain virikettä. Liäsksi suosittelen puuduttavia korvatippoja. Niitä saa apteekista. Jäi meiltä käyttämättä, mutta pulassa oltaisiin kuitenkin oltu ilman 😁

 2. petra kirjoitti:

  Oo ihania kuvia!

 3. Matu / 10 plussan äiti kirjoitti:

  Oi vauu näyttää niin ihanalta! Me ei olla oltu viel missää pidemmällä reissulla Leon kans, mut kuume olis kyl kova!

 4. Anne kirjoitti:

  Oi miten ihania reissukuvia! Tässähän iskee itsellekin lomakuume 🙂

 5. Jenni / Ilopiikki kirjoitti:

  Ihania kuvia! Mekin ostettiin just lennot New Yorkiin, nyt pitäisi jaksaa vaan odotella elokuuhun. Rento mieli mukaan matkalle, sillä pärjää jo pitkälle 😉 kun pienen ruoka-asiat on valmiiksi mietitty, niin helpottaa musta paljon reissaamista. Kaveri kuitenkin syö niin usein. Meidän pikkuinen oli viime reissulla 8kk, joten annettiin paljon pussismoothieita (myös niitä ruokaisempia) ja naksuja. Ne on nopea ja helppo syöttää ja kulkee aina mukana 🙂

 6. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

  Siellä oli kyllä ihanaa <3 Tää kuumeilu on nin tarttuvaa..

 7. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

  Kiitos 🙂 Oi New York, haaveilen siitä! Kiitos vinkistä, laitan muistioon 😀

 8. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

  Kiitos vinkeistä! Noista puuduttavista korvatipoista en ollutkaan kuullut, täytyykin ottaa niistä enemmän selvää:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *