Hae
Julia Erica

MARIMEKON YSTÄVÄMYYNTI – MITÄ LÄHTI MATKAAN JA MIKSI?

Luin muutama viikko sitten sen paljon puhutun kirjan ”Konmari- siivouksen elämänmullistava taika”. Tarkoitus on karsia kaikki ylimääräinen kotoa pois ja jättää vain ne asiat, mitkä tuottavat iloa. Kirjassa on tietty järjestys missä kuuluu edetä. Aloitin projektin vaatteista ja se on edelleenkin kesken. Joka tapauksessa mulle jäi päälle se ” mikä tuottaa iloa” ja aina mihin tahansa kaappiin kurkatessani mietin tuottaako tämä oikeasti mulle iloa. No, yhtenä aamuna otin Muumimukin kaapista, ja huomasin miettiväni miksi mulla edes on niitä. Mähän en ollut koskaan ostanut niitä itse, vaan saanut niitä lahjaksi. Meidän perheessä oli aina kerätty muumimukeja ja se oli helppo valinta siis kahvikupeille. Tuijotellessani aamukahvia hetken tajusin ettei muumimukit tuota mulle minkäänlaista iloa, vaan haaveilen ihan erilaisista kupeista. Haaveilen Marimekoista. Nappasin samantien kuvat kaikista muumimukeista ja laitoin ne facebook-kirpparille myyntiin. Heti kun sain ne myydyiksi kipitin Tampereen marimekon liikkeeseen ja ostin kasan kuppeja. 
Tänään aamulla lähdettiinkin Ideaparkkiin Eevin kanssa, kun oltiin sovittu treffit mun äidin kanssa sinne. Yhdessä silmät kiiluen käveltiin läpi ideaparkin Marimekon liikkeeseen ja hetken pyörittyämme mukaan tarttui hyvällä alennuksella nuo astiat. Onnistuin siis rikkomaan jo muutaman aijemmin ostamistani mukeista, ja noista kulhoista olen haaveillut vaikka kuinka kauan.
Vihdoinkin saan juoda aamukahvini mukista joka saa hymyn huulille, ja syödä puuroni kulhosta joka tuo mulle iloa 

0 kommenttia

 1. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Nuo on Marimekon astiat ovat kyllä kauniita 🙂

 2. Klara kirjoitti:

  Minä rakastan myös näitä Marimekkoja! Niitä löytyykin, tosin Muumi-krääsä kulkee rinnalla. Niistä en luovu! Pakko varmaan myös lukasta tuo kirja.

 3. watels kirjoitti:

  Siis ihana blogi!! Ja miten tarkat kuvat! Mikä kamera sulla on? ♡♡

  Kuin uus toi kirja on, löytyiskö se jo kirjastosta? 😀

 4. Nea- Kädenjälkiä Sydämessä kirjoitti:

  Mä tarviin ton kirjan myös! Ja noi on kyllä kauniita astioita ♡

 5. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

  Suosittelen kyllä sitä kaikille! Mäkin tykkään näistä hulluna <3

 6. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

  Kiitos! Mulla on Olympus Pen EPL5, tää on ihan huippu minijärkkäriksi! Löytyy kirjastoista mutta jos olen oikein ymmärtänyt niin siihen on järkyttävät jonot!! 😀

 7. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

  Nämä on kyllä niin täyttä rakkautta! <3 Suosittelen kirjaa kyllä kaikille!

 8. Ida-Lotta / Fantastic Playroom kirjoitti:

  Minun astiakaappini pullistelee myös marimekkoja ja kaiken maailman ihania iittaloita. Kyllä astioiden vaan kuuluu olla kauniita!

 9. Taru | Mutsi hoitaa kirjoitti:

  Minäkin olen haaveillut Marimekon astioista jo pitkään. Toi Räsymatto varsinkin on aivan ihana. Harmi, ettei meillä ole Muumimukeja uusia astioita rahoittamaan 😀 Toi kirja on myös mun lukulistalla 🙂

 10. Ulla - Kadun aurinkoisella puolella kirjoitti:

  Toi on kyllä ihana sarja! 🙂

 11. Tanja- OUR JOURNEY kirjoitti:

  Noi on niiin nättejä!!

 12. Pirita / Pandamama kirjoitti:

  Oijoi, noi on aivan ihania noi Marimekon mustavalkoiset!! Meillä on liuta muumimukeja, mutta minä tykkään niistä ihan valtavasti. Moneen liittyy vielä joku tarinakin, niin minä en niistä kyllä tässä KonMari-höyryssäni luovu 😀

  ps. aivan ihana blogi sinulla <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *