Hae
Julia Erica

MUN LEMPIPAIKKA

Sain joskus Henniltä haasteen blogiini, mutta jotenkin se aina vaa jäi ja ajatuksena oli ”no teen sen huomenna”. Jepjep, aiheena oli siis lempi paikka kodista. Sain siis haasteen meidän vanhalle asunnolle, ja sieltä mun lempi paikka oli Eevin huone, niin kauan kun se pysyi sen huoneena, eikä muuttovarastona. Nyt kun ollaan saatu tätä omaa asuntoa kuntoon, niin mä oon löytänyt mun lempi paikkani täältä! Tosin se on kovin kesken, maalia kaipaa seinät ja tavarat etsivät paikkaansa, koristeet puuttuu ja mitä kaikkea. Mutta joka tapauksessa tässä on siis meidän makkaria! 

Kovana kakkosena tulee meidän keittiö ja olohuone, mutta jotenkin tää tuntuu kaikkein kotoisimmalta. Tiedättekö se jalkojen alla nariseva puulattia, illalla poksuva takka, yölliset makkaran mussutukset ton porin matin edessä ja rauhallinen unituhina. Tää huone myös kerää varmaan eniten valoa ja on aamusta iltaan siis todella valoisa. Me pidetään tämä ylin kerros tälläisenä vanhan tyylisenä, kun alakerrassa on sitten ihan erilainen sisustus. Mä kun en oo löytänyt sitä omaa tyyliäni vielä, niin tunnustelen tässä mitä mahdan haluta. 
Haluaisin meidän makuuhuoneeseen vielä räsymaton, päiväpeiton ja jotkut kevyet yöpöydät kummallekin. Oonkin miettinyt niitä rautalankakoreja missä on kannet päällä, ne olisi niin ihanan keveän näköiset, etenkin kun noi raskaat malmit on täällä myös. Voisin liittää niiden huonekohtaisien postausten kylkeen ”haaveilen” kollaaseja, tai sitten tehdä kerralla yhden isomman. Vai jaotella osiin hmm..

Haastan mukaan blogit:

Hei Meillä Valvotaan
Kadun Aurinkoisella Puolella
Yksinhuoltaja Äidiksi 2011

Mikä on teidän lemppari paikka kotona? 

0 kommenttia

  1. petra kirjoitti:

    Oh noo reebokin kengät! Mulla oli punaset mut kulutin ne puhki parissa vuodessa 😢

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *