Hae
Julia Erica

KAIPAAN ITSESTÄÄNSELVYYKSIÄ

Voi taivas kuinka paljon tälläisen remontin aikana oppii arvostamaan erilaisia juttuja. Niinkin itsestäänselvä asia kun lattia muuttui arvostetummaksi mun silmissä, kun keskeltä taloa, siis meidän keittiöstä puuttui lattiat ja saatiin loikkia irtolautojen päällä toiselle puolelle. Sitten vielä kun oli tuo Ipana kainalossa ja toisessa kädessä kahvipannu, oli se melkoista tasapainottelua. Niin, tosiaan meidän keittiö on nyt täydessä remontissa, joten ruokana meillä syödään sitä minkä voi lämmittää mikrossa, Alkuun mä kuvittelin että hienostihan me ruoka tehdään tuossa leivinuunissa, kunnes mun appiukko sanoi ettei siihen voi laittaa tulta, kun yksikin kipinä lentäisi ulos, niin purut olisi entiset. Sanotaanko näin että lähikebab on tullut viimeaikoina tutuksi.
Meidänhän ei alunperin pitänyt keittiöllä tehdä juuri mitään ainakaan pariin vuoteen, lattiat vaihtaa ja suoristella kaappeja, ehkä vähän maalata seiniä. Viikon asumisen jälkeen oltiin kuitenkin sitä mieltä että keittiö lähtee remonttiin heti olohuoneen valmistuttua, ja kylpyhuoneremontti saa siirtyä. Vinossa roikkuvat kaapin ovet, kierossa notkuvat rungot, eripari kahvat ja naarmuiset kaapin ovet rupesivat ärsyttämään meitä heti, koska yleisilme oli jotenkin niin sotkuinen ja likainen. Niin, ja yhdelle keittiön tasolle oli tiskikoneelta 4 metriä matkaa. Ja vitriini sen tason päällä notkui joka päivä vaan enemmän ja enemmän. Ilmankos, se oli muutamalla ruuvilla kiinni ja SILIKONILLA.

No, meidän keittiön pitäisi nyt jokatapauksessa valmistua ensiviikon aikana, mikä tarkoittaa sitä että sitten pääsen tänne postailemaan meidän keittiöstä ja olohuoneesta. Nyt siis olohuoneessa on ruokailuryhmä, mikro lipaston päällä, kahvinkeitin tason päällä ja sitä rataa. Meidän valkoiset sohvat on Eevin leikkihuoneessa, eli leikkihuoneessa ei ole tilaa juuri muille tavaroille. Sitten myös meidän jääkaappi on toisella puolella asuntoa kaikkien astioiden kera.

Ja ettei tämä remontti kuulosta yhtään helpommalta mitä se on, meidän pesukonekkin hajosi muutossa. Vietämme nyt kiertolaiselämää pyykin suhteen. Anoppi käydessään kylässä nappaa pyykit mukaan ja tullessaan tuo puhtaita. Ja vaatteethan likaantuu täällä pölyn ja maalin keskellä miltei välittömästi, eli pyykkiä tulee normaalia enemmän. No, täytyy nyt nauttia tästä pyykkien pesemättömyydestä, luulen että mun pyykinpesu motivaatio kyllä tästä laskee äkkiä kun saadaan oma kone kuntoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *