Hae
Julia Erica

RACOON KURAHAALARI

Ollaan päästy testaileen meidän kuravermeitä ja hyvältä vaikuttaa! Maahan on ihan jäässä vielä pitkään ja tuonne alle saa pukea hyvin reilusti tavaraa, mutta pikatestauksella omassa pihassa ainakin tuo Racoonin haalari on ollut loistava. Jos ollaan kurasia voi ton haalarin vaan laittaa suihkun alle ja antaa kuivua sen jälkeen, eikä vettä ole tullut mistään läpi viellä. Toki ei me missään läkäköissä olla uitu, vaan tossa meidän vetisellä nurmikolla talsittu. Ostin ton haalarin Vaatteiden yön alekoodeilla, joten hinta taisi olla jotain 30€ luokkaa. No, odotellaan nyt kun maa sulaa ja kuris pääsee oikein superkäyttöön, saa nähdä kestääkö se!

0 kommenttia

  1. Anonyymi kirjoitti:

    Hei, minkä kokoinen haalari sulla oli tuo mustavalkoinen ja minkä mittainen lapsi oli tuolloin? 🙂 Olen miettimässä tälle keväälle Racoonin haalaria ja satuin eksymään sun blogiin. Tästä saisi hyvin osviittaa oikean kokoisen haalarin ostamiseen. Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *