Hae
Julia Erica

MEIDÄN EKAT POMPIT

Tilasin aijemmin ton takin ja pipon, ja heti kättelyssä tykästyin niihin aivan valtavasti! Menee loistavasti yhdessä tai erikseen, ja on aivan ihanan pehmoista materiaalia. Mä oon nyt ihastunut niin kovin noihin pompin vaatteisiin, mun pitäisi nyt saada aikaiseksi etsintäkuuluttaa täältä joku joka näitä kutsuja järjestää, haluan päästä livenä näkemään näitä lisää.

Hei nyt mä tarvin teidän apua! Hukkasin muutossa mun kameran latausjohdon, ja akku loppui kamerasta eilen. Kertokaa mulle mistä löydätte kadonneet esineet! Mun pitäis päästä kuvaan tätä asuntoa ja etenkin olkkaripostaukseen ne jälkeen kuvat.

0 kommenttia

 1. Klara kirjoitti:

  Aivan ihanat kyllä! Mekin varmaan tarvitaan….. 😀

 2. Maaria | HULIVILINI kirjoitti:

  Söpö <3 Mä oon monesti meinannu tilata pompia, mutta toisaalta tytöille on mun mielestä kivempia vaatteita kuin pojille. Ja tsemppiä latausjohdon etsimiseen 😀

  http://www.hulivilini.com

 3. Ulla kirjoitti:

  Voi mikä suloinen neiti<3
  Mä oon hurahtanut pomppeihin jo nelisen vuotta sitten.Ja yhä edelleen ne jaksaa ihastuttaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *