Hae
Julia Erica

TERVEHDYS RAKENNUSPÖLYN KESKELTÄ.

 Viimeviikon lauantaina saatiin avaimet käteen ja pikku hiljaa ollaan kannettu tavaraa tänne uudelle asunnolle. Oikeastaan ollaankin kaikki isoimmat tuotu jo tänne, ja ollaan nukuttu täällä jo kaksi yötä! Vanhalla asunnolla on enää meidän sohva ja vähän sellaista sekalaista roinaa, ja siellä täytyykin tehdä sitten vain loppusiivous, jota mun äiti onkin aloitellut siellä päässä. 
Aloitettiin remontti sittenkin olohuoneesta, kun keretään hyvin remontoida olohuone ennenkun sinne tuodaan isoimmat tavarat. Noi sohvat oli vaan väliaikaisesti olohuoneessa kun noi ukot halusi kattoa Tapparan pelin jostain muualta kun lattialta 😀 Voi kuitenkin olla, että nuo jää olohuoneeseen ja meidän sohva menee johonkin muualle, on noi sen verta ihanat! Teen postauksia tarkemmin aina huonekohtaisesti, niin pysyy selkeänä ja on helpompi postailla. 
Ps. Pahoittelen etten kerennyt muokkaan/tarkentaa näitä kuvia ollenkaan koneella, kaivoin koneenkin tuolta pölyn alta ja nyt ennen nukkumaan menoa päätin vähän rustailla tänne kuulumisia. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *