Hae
Julia Erica

VOIHAN VÄLIKAUSI.

Ja vielä uupuu, vaikka ja mitä! Meillä on tällähetkellä välikaudeksi kahdet tumput, toiset on kuratumput ja toiset on tooosiii ohuet. Onneksi ollaan kuitenkin päästy alkuun, ja isoimmat vaatteet on kuitenkin jo ostettu. Toivottiin Eeville välikausihaalaria synttärilahjaksi mun Anopilta, ja saatiin kylkeen vielä ne kurahanskat ja pipo. Jouduttiin käydä vaihtaan haalari suurempaan, eikä samaa kuosia enää ollut, mutta onneksi löydettiin kuitenkin korvaava. Ja mun miehen valkkaama! Pipoja on kerennyt kertyä muutama jo, kaulahuiveja mä metsästän edelleen. Voi vitsit kun mä pitkittelin sitä Gugguun ennakkotilausta, ja loppupeleissä kun olin menossa tekemään sitä, se oli suljettu. Nyt mä sitten epätoivoisesti metsästän sitä persikan väristä kaulahuivia. Nooo, ehkä tästä opimme taas jotain.

Kurahaalari on Racoonin, Fleecehaalari ja Picotakki on Mini Rodinin, ja tuo pörröinen aivan ihana takki ja siihen sopiva hiippalakki on PompdeLuxin! Se onkin mun uusin lastenvaatetuttavuus ja aivan ihana sellainen onkin! Mitä, niistäkö järjestetään jotain kutsuja? En oo koskaan käynyt lastenvaatekutsuilla mutta noiden perään voisin vaikka heti lähteä. Jos tiedätte Lempäälästä tai lähiseuduilta jotain joka niitä järjestää niin vinkatkaa mulle! 

Mulla on etsinnässä vielä kumpparit ja niitä hanskoja ainakin. Mitäs muuta multa viellä puuttuu? Mä oon ihan pulassa näiden juttujen kanssa, ei mulla oo kokemusta tälläsistä 😀

0 kommenttia

  1. Henni M kirjoitti:

    Toi sydänhaalari!!!! <3 Mä törmäsin siihen netissä ja rakastuin HETI! Harmi ettei meidän tyttö tarvii nyt uutta vk -pukua niin en viiti muuten vaan talteen ostaa 🙁 Tosin kesällä voisin yrittää bongailla alesta 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *