Hae
Julia Erica

VERKKARIMUTSI NYT JA AINA.

Uskokaa tai älkää, mä mietin aluksi mun blogin nimeksi Verkkarimutsin päiväkirjaa. Mähän oon aina kulkenut hönärit ja converset jalassa. Joskus ala-asteella muistan esitelleeni mun äitipuolelle netistä Converseja eri väreissä ja kehuin kuinka isona haluan omistaa kaikki värit. Jepjep, no eihän mulla oo kun kaudesta toiseen noi valkoiset aina, mutta kuitenkin. Ja huomhuom, katsokaa kuinka valkoiset! 
Mä vietin tänään ”kamupäivää”. Nappasin siis Kamun (ollaan kutsuttu toisiamme kamuiksi varmaan 10 vuotta) kainaloon ja muutaman mutkan kautta päädyttiin Ikeaan. Jokseenkin mua nauratti kun juuri julkaisin tänne sen mun haavelistan, enkä ostanut mitään niistä, vaan kaikkea muuta. Mutta pientä. Enempää ei ole tilaa täällä asunnolla hamstrata tavaraa, vaan nyt täytyy odottaa että saataisiin virallisesti avaimet käteen. Mukaan tarttui Eeville vaaterekki ja yksi valtava kori, ja muutama keittiön tarvike. Pian pitäisi mennä siis uudestaan, ja uuden listan kanssa. Ei haittaa 😀

Luultavasti saadaan ensiviikolla (toivottavasti) avaimet käteen ja päästään vihdoinkin roudaan enemmän tavaroita ja aloitellaan samantien remonttia. Tai siis olkkarin lattia vaihtuu ilmeisesti ennen kamojen kantoa, ja sitten ruvetaan purkaan vanhaa kulpyhuonetta. Käytiin Virossa viimeviikolla ja löydettiin sieltä todella edullisesti kaikkea remonttiinkin tarpeellista, voin kirjoitella niistä sitten vaikka huonekohtaisesti.

Voi taivas, mulla on pää niin täynnä postausideoita, mutta tälllä hetkellä niiden toteutus on aika huono, kun tää meidän koti on niin täynnä laatikoita. Eevin vaatekaapille ei pääse, olohuone on on ihan kalju ja täynnä tavaraa, tuntuu että joka paikassa on vaan sotkua ja mäkin oon rähjänen. Eiköhän tää taas tästä, ensiviikolla sitten toivottavasti niiden kämppäkuvien kanssa! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *