Hae
Julia Erica

AMATÖÖRIN AMATÖÖRI KUVAUSVINKIT


Tarvitset lapsen ja kameran lisäksi viltin, korin, pipoja, pipon värisiä leluja, petauspatjan ja nukutun lakanan. Niin, ja ehdottomasti luonnonvalo.

 • Laita petari puoliksi seinää vastan ja puoliksi lattialle.
 • Pingota lakana petarin yläpäästä alas, ja taita petarin alle ylimääräinen lakana. Nukuttu lakana on siitä hyvä että se on venynyt eikä ole täynnä pientä ryppyä.
   
 • Laske kori lakanan päälle ja tiputa viltti puoliksi korin sisälle. Älä asettele sitä, sillä muuten kuvasta voi tulla liian laitetun oloinen. Eikä se viltti ikinä ole tarpeeksi hyvin.
 • Nosta lapsi koriin ja laita pipo päähän ja anna leluja. Ota kuvia niin paljon kun ehdit äläkä mieti liikaa koska on hyvä napata kuva.
 • Kuvaa ”omituisia” juttuja, varpaita, sormia, lelua, koria jne. Kuvittele itsesi linnuksi tai sammakoksi, eli vaihtele kuvakulmia.
 • Viimeistele kuva kuvankäsittelyohjelmalla. Netistä löytyy ilmaisia ohjelmia, joita ei tarvitse edes ladata koneelle.

Näin nämä kuvat on otettu.

0 kommenttia

 1. Henni M kirjoitti:

  Noi on ihaniaaa!! <3 Minkä ikänen tyttö on näissä? Nämä kuvausvinkit ei varmaan toimi puoltoistavuotiaalla vilkkaalla taaperolla? Hänestä kun saa lähinnä heilahtaneita kuvia 😉 😀 Harmi, tollaiset olis niin söpöjä.

 2. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

  Kiitos <3 Eevi täyttää perjantaina 1v ja nää on otettu siis tänään. Meilläkin suurin osa oli tärähtäneitä kuvia joissa pipo lensi seinään, ipana hävisi ruudulta jne…

 3. Iina Maria kirjoitti:

  Tosi hienoja kuvia oot saanu 🙂 Wau! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *