Hae
Julia Erica

HALUAN LOPETTAA SALAILUN

Kerron teille pienen salaisuuden, mitä oon pitänyt sisälläni nyt jonkin aikaa. Olisin halunnut kertoa tästä jo aikaa sitten, mutta pelkään aina että jos jotain asiaa hehkuttaa, se menee varmasti pieleen. Nyt kuitenkin on tullut aika avata suu ja hehkuttaa tätä täysillä!
Me ollaan ostamassa taloa!! Kaikki on kuntokartoitusta vaille valmista. Pitää pitää sormet ja varpaat ylhäällä ettei mitään hälyyttävää löydy ja saadaan kaupat tehtyä. Hinnasta pääsimme jo sopuun ja nyt vaan odotellaan marssitaanko pankkiin allekirjoittamaan paperit. 

Voitte varmaan uskoa kuinka innoissamme ollaan koko perhe. Ollaan suunniteltu remonttia, mallailtu huonekaluja, tutustuttu erilaisiin materiaaleihin ja vaikka mitä. Sanotaanko näin että Pinterest on paukkunu täysillä viimeaikoina ja mun puhelin on täynnä erilaisia ideoita. Odotan innolla että saan kirjoittaa remppapostauksia, ihmetelellä ennen ja jälkeen kuvia, kuulla muiden ideoita ja ihan oikeasti rakentaa OMAA KOTIA. Ja toki asua omassa kodissa. 
Kiinnostaako teitä remppa jutut? Onko teillä kokemusta remonteista? Miten remontointi sujuu taaperon kanssa? Onko teillä kokemuksia rintamamiestaloista? 


Linkkaa mielenkiintoinen remppablogi!

0 kommenttia

 1. Tiina Siskonpaneelisoppaa kirjoitti:

  http://siskonpaneelisoppaa.blogspot.fi
  Remontti pyörii kesäkuukausina täysillä ja talvisin tehdään muutakin 😊

 2. Nastja91 kirjoitti:

  http://milfollow.blogspot.fi/?m=0 Remppaa ollaan tehnh + kuvia muustakin välillä! 🙂 Ja kyllä sen saa sujumaam taaperon kans! <3

 3. titti kirjoitti:

  Kiinnostaa 🙂 Ja on kokemuksia, huonoja sellaisia. Kannattaa teettää myös homekoira tarkastus ennen kuin lyötte nimen paperiin.

 4. Meillä remontoidaan Krisu kirjoitti:

  http://meillaremontoidaanblogi.blogspot.fi/

  Täällä parasta aikaa käynnissä rintamamiestalon remontti. Remppa pyörii omal tahdil koko ajan mut blogissa höpistään myös muustakin. Kunhan päästään rempassa pidemmälle niin alkaa tulla postauksiakin siitäkin enemmän. Ja meilläkin taapero mukana menossa. Oonkin täs lähiaikoina postaamassa siitä miltä tuntuu asua remontin keskellä ja ylipäänsä remontoida taaperon kanssa. 😀

 5. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

  kiitos linkistä, käyn heti kurkkimassa :-)!

 6. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

  Voi kääks, ei kuullosta kivalta :/ Kiitos vinkistä, täytyykin ottaa puheeksi miehen kanssa!

 7. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

  Kiitos linkistä, meen kurkkimaan! Ja ihana kuulla 😀

 8. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

  Kiitos linkistä, käyn katsomassa! 🙂

  Odotan innolla postausta 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *