Hae
Julia Erica

JULIA / 20 / LEMPÄÄLÄ

Pidempään mun blogia seuranneet tietävätkin että mä rakastan asioiden listausta, joten saatte esittelytekstin taas listauksen muodossa. Voin kertoa kuitenkin sen verran, että todellakin yritin kirjoittaa sellaista järkevää esittelytekstiä, mutta näytössä luki vaan ” Oon Julia. Oon parikymppinen perheenäiti, Julia. Blogin takana häärää parikymppinen Julia. Oon Julia.”, joten ehkä jätän ne kunnon esittelyt taas muille.

 • Jees, eli mä oon todellakin parikymppinen ja Julia! Puolet yläasteesta kävin eritysluokalla ja ammattikoulun suoritin 2+1 taktiikalla, eli kaksi vuotta koulua ja kolmas vuosi oppisopimuksella. Olen siis ammatiltani Tarjoilija. Tällä hetkellä vietän hoitovapaata tyttäreni kanssa kotona ja haaveilen ammatinvaihdosta.
 • Eniten blogissa nähty ja puhuttu ipanainen on valloittava tyttäreni Eevi! Hän syntyi helmikuussa 2015, eli viettää pian ensimmäisiä synttäreitään. Eevi rakastaa banaania ja laulavaa traktoria, tykkää ratsastaa keinuhevosella ja tunnistaa turvaportin äänen ja pyrkii päästä välittömästi rappusiin. Kävely sujuu todella hyvin jo ja uusia tavuja on tullut taas lisää. Meillä tuli pientä ”takapakkia” puheen suhteen kun Eevi oppi kävelemään ”välissä”, joten kaikki tavailu loppui hetkeksi ja alkoi taas uudestaan.
 • Lapseni isä/Avopuoliso/Kihlattu/Kumppani/Ukko, eli Eetu on se tyyppi joka välillä vilkkuu kuvissa tai irvistää kameraan. Me tunnettiin yläasteella ja sen jälkeen tavattiin uudestaan samassa työpaikassa. Me ruvettiin seurusteleen 2013 vuoden loppupuolella, eli ehdittiin seurustella vaan reilut puolivuotta kun tikussa olikin kaksi viivaa.
 • Meillä on sekarotuinen koira, Nipsu.
 • Haaveilen vanhasta rintamamiestalosta. Olisi niin ihanaa päästä toteuttamaan oikeasti sitä omaa sisustusta ja tekeen asioita oikeasti itselle, eikä johonkin vuokrafirmaan. Sais itse valita materiaalit ja toimintatavat. Ja toki sais itse maksaa myös kaiken, mm rikkoutuneet jääkaapit ja roskismaksut, mitkä on ollu tähän mennessä aina vuokranantajan heiniä….


 Blogissani puhutaan arkisten asioiden lisäksi yhteen sopivista lastenvaatteista, painitaan ainaisten sisustusongelmien kanssa, vatvotaan parisuhdetta ja haaveillaan omasta asunnosta. Välillä jauhetaan vaan turhia juttuja ja toisinaan kuvat kertoo kaiken. 

Siinä on se ”virallinen” tieto meistä. 25 asiaa minusta – postauksesta löytyy samoja tietoja ja päälle vielä lisää. Kun avasin blogin kirjoitin silloinkin tollaisen postauksen ja sinne päästä TÄSTÄ. Ja tarina blogin nimen takaa löytyy TÄSTÄ 

Meidät löytää myös instagramista nimellä juliaericaa.

Tervetuloa seuraamaan blogiani! 🙂

0 kommenttia

 1. Jenni Eloranta kirjoitti:

  Tätä blogia on kyllä ehdottomasti alettava seuraamaan. Itse olen aikalailla samassa tilanteessa joten tämä blogi tulee hyvänä vertaistukena. Ihana blogi!

 2. watels kirjoitti:

  Kivan näköinen blogi, tervetuloa kaksplussalle <3

 3. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

  Kiitos ja tervetuloa seurailemaan! 🙂

 4. Nea- Kädenjälkiä Sydämessä kirjoitti:

  Säkin olet siis lähiaikoina siirtynyt kaksplussalle, onnea siis sullekin <3 Jään seurailemaan sun höpinöitä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *