Hae
Julia Erica

MARIMEKKO JA IITTALA – +40 VUOTIAIDEN YLIARVOSTETTU VILLITYS(KÖ)

Mun täytyy myöntää että vielä muutama vuosi sitten pidin mm. Marimekkoa ja Iittalaa yliarvostettuna +40 vuotiaiden villityksenä. Marimekko toi päähäni mielikuvan meidän äidin vanhasta sinisestä unikko-kuosisesta pöytäliinasta (plus ne muut unikko-esineet (sori äiti)) ja Iittalasta sain mieleeni meidän äidin ”kamalat” mariskoolit. No niinkuin arvata saattaa, mun ajatusmaailma on heittänyt kuperkeikan etenkin viimeisimmän vuoden aikana, ja joudun nielemään ylpeyteni ja kategorioimaan itseni jatkossa sinne +40 vuotiaisiin. 
Meiltä löytyy ennestään Iittalaa vaikka kuinka, ja nyt vihdoinkin saatiin se viimeinen puuttuva palanen meidän kokoelmaan, nimittäin juomalasit! Bongasin sähköpostistani Kodin1:n mainoksen näistä, joten oli pakko ampaista ja hakea nämä rakkaudet meille kotiin. Vihdoinkin saan laittaa eteenpäin meidän eripari Ikea-lasit!

Ps. Sain joululahjaksi elämäni ensimmäisen mariskoolin ja oon siitä niin innoissani että hyvä etten nuku sen kanssa.

Pps. Mulla on toinen välilehti auki, ja siellä mikäpä muu kun Marimekko!

Ppps. Ei noi juomalasit varmastikkaan ollut meidän viimeiset Iittalat! 

0 kommenttia

 1. Henni M kirjoitti:

  En mä oo iittalaa osannu koskaa pitää "vanhojen" villityksenä, me kerättiin sitä häälahjaksi :'D mut marimekkoa pidän kyl edelleeen erikoisena villityksenä. Tosin en tiedä onko niillä tullu uusia kuoseja mut just nuo kukat.. 😀 🙂

 2. veeera kirjoitti:

  Miulla on ollu ihan sama! Ehkä joskus reilu vuos sitte olin vielä vähä sitä mieltä että ite en tuoho villityksee ossaa lähtee mukkaan mutta nyt meillä löytyy sekä kesäistä että syksyistä keittiön verhoo Marimekolta ja mariskoolia, laseja yms… 😀 että niin ne ajat muuttuu ( vai minä?) !! 🙂

 3. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

  Nimenomaan, ajat muuttuu vai minä? 😀

 4. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

  Mä oon kyllä nykyään niin hulluna Iittalan juttuihin että huhhuh! Marimekolta on tullut muutama ihana lasten kuosi, mihin oon aivan rakastunut. Suosittelen kuitenkin ettet ota niistä selvää sen enempää, koska se on menoa sitten ! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *