Hae
Julia Erica

KÄÄKS, MEILLÄ KÄVELLÄÄN!

Kyllä, meillä todellakin kävellään. Enää ei sipsutella varoivaisesti, vaan välillä jopa juostaan!
Kaikki lähti aatonaatosta, kun Eevi näki muutaman kuukauden vanhempaa pikkuserkkuaan, joka käveli kauheeta kyytiä. Siitä alkoi Eevin jatkuva muutaman askeleen otto. Olihan se aijemminkin kävellyt muutamia askeleita ilman tukea, mutta nyt se uskalsi tehdä sitä _taukoamatta_. Jouluaattona meininki jatkui samaan tahtiin, ja Joulupäivä oli piste i:n päälle, kun pukki oli jättänyt Papalle lahjapaketin, josta paljastui kävelykärry. Vaikka ei saisi nauraa, oli mulla pokassa pitelemistä, kun Eevi paineli kärryllä eteenpäin, ja tajuttuaan kävelevänsä yksin hän pillahti poruun (:-D). Tapaninpäivänä me käveltiinkin jo ilman tukea ja kärryä. Mutta ei se kärry kuitenkaan turha ole, sillä on hyvä roudata ympäri kämppää leluja ja mm. ruokaa! Kärryn pohja onkin usein täynnä leivän muruja tai muuta vastaavaa. Saatiin pukilta myös kävelykengät, joilla ollaankin köpötelty muutamaan otteeseen Ideaparkissa ja vähän muuallakin.
Mä olin niin kuvitellut että tää on yhtä pään kolinaa niinkuin se istumaan opettelu, mutta suurimmilta vahingoilta ollaan kyllä säästytty (kop kop). Nyt onkin alkanut seuraava vaihe, eli kiipeäminen. Toivottavasti siitä selvitään yhtä helpolla!

0 kommenttia

  1. Nelli / Kochanie kirjoitti:

    Ihana pikku kävelijä <3 Ja niin söpöt noi tossut!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *