Hae
Julia Erica

Ihhahhaa

Poikettiin kodin1 viimeviikolla, kun Eetu bongasi tän keinuhevosen sieltä. Ikäväksemme se kuitenkin oli loppuunmyyty, ja jouduttiin lähtemään tyhjin käsin pois. Mä olin ehtinyt jo niin rakastua tähän, että se oli meille saatava, keinolla millä hyvänsä. Mä oon niin malttamaton tyyppi, että en malttanut tilata sitä meille mistään verkkokaupasta, kun toimituksessa kestäisi kuitenkin monta päivää. Laitoin paikalliselle  Facebook-kirpparille ostoilmoituksen, joka poiki tulosta muutamassa tunnissa. Seuraavana päivänä mä olinkin jo onnellinen kopukan omistaja (tai siis Eevi oli, mä vaan oon ominut tän itselleni :-D)


Alunperin mun piti hio ja maalata tää uudestaan, mutta jotenkin oon nyt ihan rakastunut tähän tälläisenä puisena, etten ehkä raaskikkaan. Mietin myös hiomista ja lakkaamista, että saisi ton keltaisten pois, mutta välttämättä en raaski tehdä sitäkään. 

Oonko muut tuunaillu tätä klassista keinuhevosta? Kuulisin tarinoita enemmänkuin mielelläni!

0 kommenttia

  1. Henni M kirjoitti:

    Mä löysin kans kerran tori.fin kautta meille tällasen!:) suunnittelin maalaavani valkoiseks mutten sitte raaskinutkaan kun tuo on jotenkin söpö noinkin. :))

  2. Nadja/ Napsahduksia kirjoitti:

    Oi keinuhepat on niin <3

  3. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

    Joo mäkin halusin tehdä tästä valkoisen ja sapluunan avulla jäljentää nuo kuviot mutta empäs taida raaskia :')

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *