Hae
Julia Erica

VIHDOINKIN JOULU ON OHI

Nyt alkaa olla joulu taputeltuna. Meidän joulu meni autossa istuessa, kun ajettiin paikasta toiseen. Lempäälä-Virrat-Pirkkala-Lempäälä-Lempäälä-Ikaalinen-Lempäälä. Sovittiinkin Eetun kanssa että seuraava joulu vietetään tasan kotona, ei ajeta yhtään mihinkään, ja jos joku haluaa meitä nähdä jouluna, on toki tervetullut meille. Jotenkin oli niin stressaavaa kulkea paikasta toiseen ja juosta aikataulun mukaan kokoajan. Jouluhan on aina ollut mulle se vuoden ihanin juhla, johon oikesti on ihana rauhoittua. 

Kaikesta kiireestä ja ajelusta huolimatta meillä oli oikein ihana joulu. Nähtiin kaikkia meille rakkaita ihmisiä ja syötiin itsemme ähkyyn. Ilmeisesti oltiin koko perhe oltu tosi kilttejä tänävuonna, kun meille oli kauheat kasat lahjoja. 

Kiitos ihanasta joulusta kaikille <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *