Hae
Julia Erica

TÄÄLLÄ OLLAAN.

Oon vähän lomaillut tästä blogista. Vähän vaan. Ei oo kyllä ollut minkäänlaista kiinnostusta avata läppäriä, ottaa kuvia ja muokkailla niitä. Varmaan kaikki sanomattakin tietää että keli kuvaamiseen ei oo ollut mikään hyvä. Pimeys tulee jo päivällä ja illalla kuvatut kuvat on aivan tärähtäneitä ja pimeitä. Nyt mä kuitenkin päätin avata tän koneen ja tulla tänne bloggeriin. Voin suoraan sanoa, että nyt sen vasta tajuaa, on ollut ikävä. On ollut tosi iso ikävä, ja harmittaa etten oo juuri kirjotellut. Niin paljon on tapahtunut viimeisen kuukauden aikana, että niitä olisi kiva käydä täältä myöhemmin lukemassa. On tullut käytyä Tapparan pelissä kuin Tallinnassakin. On suunniteltu joulua ja askarreltu paketteja. Joulutorttujakin on leivottu harvase päivä. Ensiaskeleita ilman tukea on myös jo otettu. Ollaan muksahdettu naamalleen lattiaan kun tarve kävellä on ollut niin kova. Mä itkin enemmän kun Eevi. Ollaan nukuttu univelkoja pois oikein urakalla. Käyty leikkimässä erilaisissa paikoissa ja syöty jouluruokaakin jo muutamasti.

Jokatapauksessa, täällä taas ollaan.

0 kommenttia

  1. Nadja/ Napsahduksia kirjoitti:

    Hih , kiva että ootte tallella 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *