Hae
Julia Erica

JA TAAS JOULUKUVISTA

Huhheijjakkaa. Taas ollaan harjoiteltu joulukuvien ottoa, oikeastaan ihan vahingossa. Tarkoitushan ei suinkaan ollut ottaa niitä, vaan muuten vaan räpsiä kuvia. Jotenkin tää taas vaan ajautui tähän jouluteemaan. Mä löysin mun hukassa olleen joulufiilikset vasta lumen tullessa maahan, ja hukkasinkin sen heti uudelleen lumien sulatessa. Toivottavasti se pian löytyy, kun jouluhommat on täysin vaiheessa, vaikka yleensä oon suunnitellut jouluaatonkin kulun ja lokakuussa..
Kävikö muut nappaamassa Lidlistä noita ihania pehmoisia vaatteita? Mä pistin ukon asialle ja se hakikin Eeville muutaman paidan. Oon aivan myyty noista! Niin pehmeitä ja ihan mielettömän lämpimiä, ja siihen päälle niin suloisia.

Kuvanlaatu on aika kakka, mutta halusin nyt kuitenkin julkaista edes jonkun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *