Hae
Julia Erica

KUULUMISIA

Väsyttää.

Oon viimeaikoina nukkunut tosi huonosti ja odottanut koska se univelkojen pakkokuittaus tulee. Välillä saan unta neljän pintaan ja aamulla noustaan kun Eevi haluaa. Sängyssä pyöriminen on tullut tutuksi ja rauhoittumisesta on tullut vaikeaa. Kävelen zombina ympäri asuntoa kahvipannu kädessä ja yritän herätä päivään, välillä koko päivän. Toisinaan havahdun Eetun tullessa töistä kotiin olevani samoissa yöhousuissa kun Mennessäni edellisiltana nukkumaan. En ole ottanut kuitenkaan mitään stressiä tästä, vaan eletään päivä kerrallaan. Joskus väsyttää ja joskus ei.
Oon hukannut mun kamerani johonkin (luultavasti lelulaatikkoon) ja inhoan päivittelyä ilman kuvia. Tai siis omaan makuuni kuvia saa ja pitääkin olla paljon. Koneella en ole ehtinyt käydä muutakun taistelemassa Ifolorin nettisivujen kanssa ja aina lopputulos on Keskeneräinen tilaus. Uskotteko että olin koneella 4h putkeen enkä silti onnistunut tilaamaan tarpeellisia juttuja, kun sivut lakkasi toimimasta ja kuvat sekoilivat. No, toivottavasti saisin sen huomenna pois alta, me kun ei vietetä Itsenäisyyspäivää sen kummemmin. Tai luultavasti katsotaan muutama elokuva aiheeseen liittyen, mutta muuten pötkötellään kotona. 
Katsotaan jos pian päästäisiin normaaliin postaustahtiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *