Hae
Julia Erica

”TAAS MENI SÄHKÖT!”

Tässäpä kuvia viimepäiviltä! Tai siis viiko(i)lta. Mä unohdin mun kameran sunnuntaina mun äidille joten näiden postaaminen vaan venyi ja venyi. En edes muista miltä viikoilta nää on, paitsi tietysti lumikuvat ovat viikonlopulta. Saatiin tänne kymmeniä senttejä lunta muutamaksi päiväksi ja se jos jokin piristikin mieltä kaiken sairastelun keskellä. Lumiset päivät olivat niin ihanan valoisia, että aamuihin oli oikeastaan ihana nousta. Ainoa ikävä asia lumen tulossa oli sähköt. Ollaan siis kärsitty perjantaista asti sähkökatkoista, jotka on pahimmillaan kestänyt useita tunteja. Meidän pakastintakaan ei tällä hetkellä saa auki kunnolla, kun se ehti lämmetä niin paljon yhden yön aikana ja lämmetä uudestaan.
Josko sitä nyt palailisi tänne blogin pariin taas kunnolla kun sähköt pelittää ja flunssatkin on taputeltu!
Onko teillä postausehdotuksia? Mua odottaa kaksi haastetta mihin aijon vastata tuota pikaa, mutta ehdotuksia muihinkin postauksiin saa antaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *