Hae
Julia Erica

RÄKÄRÄTTEJÄ JA VAATERAIVAUSTA

Niinkun sanottu, me ollaan täällä sairasteltu aikalailla. Onneksi pikkuhiljaa alkaa taas ”elämää voittamaan” ja Eevikään ei oo tarvinnut lääkettä enää muutamaan päivään. Mä oon kyllä tuskaisen kipeä edelleenkin, mutta se tuntuu niin pieneltä siihen verrattuna mitä oli muutama päivä sitten. Mun päätä särkee kokoajan kun ollut niin monta päivää ulkoilematta, mutta onneksi siihen saadaan varmasti huomenna muutosta! Jos jotain positiivista pitää tästä sairastelusta saada irti, niin sain Eevin vaatekaapin (Lue: Lipaston) siivottua vihdoinkin ja siirrettyä pienet vaatteet pois. Eihän sinne jäänytkään ihan hirveästi vaatetta enään jäljelle. Tai tietysti sen voi ajatella miten vaan, mutta mun mielestä 7 bodyä on vähän kun niitä saa päivässä vaihtaa ainakin kolmesti ja olisi hyvä että laukun pohjalla olisi joku vaihtovaate aina mukana! Todellinen pula meillä onkin yökkäreistä, joita meiltä löytyykin huima yksi kappale. Onneksi joulupukki on tulossa pian ja tiedän että ”pukin kontissa” on Eeville yökkäreitä! Löysin facebook-kirpparilta edullisesti Eeville Molo Kidsin toppahaalarin ja nyt vaan odotellaan koska sitä pääsisi kokeilemaan tositoimissa. Kotona sovittaessani sitä Eeville huomasin mittailleeni vähän väärin, ja ikävä kyllä hoksasin ettei se Molo menekkään koko talvea. Eevillähän on onneksi ollut jemmassa pitkän aikaa Ticketin haalari, mikä on toistaiseksi tosi reilu, joten toivotaan että se menisi sitten lopputalven. Jos sitä lunta ja pakkasta edes tulisi?

0 kommenttia

  1. Henni M kirjoitti:

    Mulla olis blogissa sulle haaste! 🙂 toivottavasti otat sen vastaan :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *