Hae
Julia Erica

VIIKONLOPPU KUULUMISET

 Viikko vierähti ihan hujauksessa! On ollut hirveästi kaikenmaailman hammaslääkäriä ja muuta suunniteltua ohjelmaa niin en oo yhtään ehtinyt päivitellä tänne meidän touhuista! Sain myös päähän piston käydä suorittaan metsäskortin itselleni joten pari päivää kului lukemalla siihen. Mä lähdin kokeeseen puoliksi vitsillä, mutta selvisinkin siitä ainoastaan yhdellä virheellä. Eetun ilme oli kyllä näkemisen arvoinen kun se kuuli tuloksen. Perjantaina lähdettiinkin Eevin kanssa Gugguun Pop Up-liikkeeseen Tampereelle. Siellä oli huikeita tarjouksia ja mukaan tarttuikin kassillinen vaatteita. Lauataina lähdin hakemaan ideaparkista mun äidille tuparilahjaa ja sieltä melkein suoraan ampaisinkin uudelleen Tampereelle hakemaan alennuspipot vielä Eeville. Siellä oli myös loput kakkoslaatuiset vaatteet 5€ kappale, joten mukaan tarttui TAAS kerran muutakin kun pipo. Ompahan ainakin tytölle vaatetta. Voisinkin kuvauttaa niitä vähän tänne blogin puolelle. Illaksi mentiin mun äidille tupaantuliaisiin ja tänään mentiin Eetun isälle syömään. Ensimmäiset joulutortutkin on tullut leivottua ja glögiä on juotu monta litraa! Nyt hoidan meidän pientä räkänokkaa täällä. Eeville tuli ensimmäinen flunssa. Kuumetta on ja nenä vuotaa, ja jos hän nukahtaa niin kuuluu kova kuorsaus. Viiden minuutin välein herätään pyörimään ja itkeskelemään. Voi raukka parka, toivottavasti menee pian ohi. Melkein yhdeksän kuukautta tyttö olikin niin terveenä, että tätä kyllä osattiin jo odottaakkin.

Mitä mieltä olette, jos järjestän blogin ensimmäisen arvonnan niistä Gugguun hutiostoista?

0 kommenttia

  1. Anonyymi kirjoitti:

    Sä kirjotat paljon sun vanhemmista ja eetun isästä joskus. Mikset kerro ikinä käyneesi eetun äitillä tai viettäväsi aikaa hänen kanssaan. Olis kiva lukee anoppi-miniä-suhteesta!

  2. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

    Mä kerron blogissa ihan murto-osan meidän puuhista. Melkein päivittäin kahvittelen kavereiden kanssa mutta harvoin niistäkin tänne kirjottelen. 🙂 kahvittelin viimeksi eilen anopin kanssa! En usko että tulen kirjoittamaan koskaan anopista omaa juttua, yritän pitää blogin meidän perheen elämässä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *