Hae
Julia Erica

AAMUNAAMAT

Pari kuvaa meidän viime viikkoisesta aamusta! Eevi leikkii yökkärit päällä lattalla kun mä kittaan aamukahvia naamariin. En vaan saa mitään aikaseksi jos en oo saanu tippaakaan kahvia koko aamuna. Eevikin hörppii aamulla heti herättyä maidot naamariin, niin sekään ei oo heti valmis aamupalan kimppuun, joten mä saan vähän heräily aikaa ennenkun rupeen keittelemään aamupuuroja. Päivävaatteet vaihdetaan aamun ensimmäisen vaipan vaihdon yhteydessä, paitsi tällä kertaa, kun mä olin vähän laiskotellut pyykin pesun suhteen enkä alkuun löytänyt Eeville vaatetta muutakuin märkänä pyykkitelineestä. Jotain löytyi kuitenkin päälle, se on pääasia. Päätin laittaa loppuun vielä kuvan mun aamunaamasta, ilman mitään muokkausta. Tai kyllähän mä tätä kuvaa vähän tarkensin tietokoneella, mutta kuitenkin. En mä koskaan muokkaa kasvoista mitään, mutta yleensä mulla on kuvissa jonkinlaista meikkiä naamassa.

0 kommenttia

  1. Henni M kirjoitti:

    Ihana toi matto, mistä se on?:) millasilla vehkeillä sä kuvailet? On aina niin kivoja ja hyvälaatusia kuvia sun blogissa :))

  2. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

    Kärkkäiseltä, oliskohan hintaa ollut 40€! 🙂 Mä kuvaan Olympuksen E-PL5 kameralla ja käytän yleensä Olympus M.Zuiko 25mm f/1.8 objektiivia. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *