Hae
Julia Erica

KESKIVIIKON ILTALEHTI

Olin yhteydessä Iltalehden toimittajan kanssa muutama viikko sitten. Hän kirjoitti juttua imetyksestä ja siitä kun kaikki ei sujukkaan ongelmitta. Puhuttiin puhelimessa ihan muutama minuutti, muuten hän kirjoitti jutun Tämän postauksen perusteella. Tuntui oudolta keskiviikkona hakea lehti ja lukea juttu, kun vastauksen on poimittu postauksesta sieltä täältä. Ja kun niitäkin juttuja oltiin vähän muokkailtu. Mulle aihe on tosi tärkeä, joten päätin lähteä juttuun mukaan hyvällä mielellä, mutta varauksella. Olihan se arvattavissa, että juttua muokataan.. Multa kysyttiin myös omaa vinkkiä siihen miten imetyksen saa sujumaan johon vastasin jotakuinkin näin ” Imetä, vaadi apua, äläkä syyllisty korvikkeen antamisesta”. Se oltiin muokattu juttuun kuitenkin ”Jos imetys ei suju, on vaadittava sitkeästi apua”. Ainoa asia mikä mua jäi siis harmittamaan, oli toi. Liian moni äiti syyllistää itseään korvikkeen antamisesta, ja mun mielestä sekin vaikuttaa imetysongelmiin. Imetyksestä tulee äidille niin hirveä stressi, että ei ihme jossei se sujukkaan. Lehteenhän mä en tätä juttua voi korjata, mutta onneksi tänne blogin puolelle voin.

Loppupeleissä jäi kuitenkin ihan hyvä fiilis, ja voisin jatkossakin lähteä tälläiseen juttuun mukaan, jos imetyksestä puhutaan. Mun mielestä imetyksessä tuetaan neuvolan puolelta äitejä liian vähän ja apu pitää hakea jostain ihan muualta kuin sieltä.

Ps. Mun mielestä toi iso kuva oli aivan kamala, eikä se ainakaan parantunut kun otin lehdestä valokuvan. Ihan kun mulla olisi koko ylähuuli täynnä nuuskaa ja alhaalla ei hampaita ollenkaan 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *